Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zvala lokalnu TV
Povratak na članak

Šuica: Žao mi je da dopuštate da se građani nabacuju smećem na moju malenkost

Potpredsjednica Europske komisije za demokraciju i demografiju, koja je i kuma Dubrovačke televizije, nazvala je i uključila se u kontakt emisiju „Glas naroda“ nakon što je jedan gledatelj, komentirajući hrvatske političare, istaknuo i pitanje porijekla njene imovine

Komentari 7

ZA
zagabria5
01:02 27.04.2020.

Prema reakciji Šuice koja je prosvjedovala ali nije rekla ništa da se obrani od objeda zaključujem da je gledatelj bio u pravu.

VL
JE
jegermajstor
20:54 28.04.2020.

Kada se Šuica javila u emisiju uživo,voditelj joj je rekao neka kaže što je istina,ali ona nije htjela.Nju je uvrijedilo što je voditelj rekao da neće nikome,pa ni politicarima dati da ga uči poslu.Tako je podpredsjednica za demokraciju Europe lijepo ukinula dotičnu emisiju i pokazala demokraciju na svoj način.Ona je jedna umišljena jadnica.

VL
DU
Deleted user
00:10 27.04.2020.

Zbog čega se Dubravka Šuica ne bi smjela javiti u emisiju braniti se od objeda i laži na svoje ime? Je li ona time učinila nešto što nije dopušteno, protivno zakonu?? Mene uopće ne zanima njezina imovina. Ne zanima me ni imovina bilo koga na ovom svijetu. No uvjerenja sam kako svaka osoba ima pravo braniti se od bacanja lažnih informacija, neprovjerenih i zlonamjernih. Tako je to u civiliziranim sredinama. A mi se baš volimo hvaliti time kako smo civilizirani. Pa onda to i budimo u praksi. Ne samo na papiru i samo za neke!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.