Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TROSATNO SASLUŠANJE
Povratak na članak

Šuica u uvodnom govoru može objasniti i izbjeći pitanja o imovini

Kandidatkinja za potpredsjednicu Europske komisije danas će na saslušanju u Europskom parlamentu tri sata odgovarati na pitanja

Komentari 28

IV
IvoDivo
09:38 03.10.2019.

Šuica treba objasniti samo da smo imali srpsku agresiju i nismo mogli provesti lustraciju kada su to učinile druge zemlje izašle iz komunizma i da zbog toga trpimo diktaturu komunjarse zločinačke partije, naročito u mediijima i njihovim organizacijama kao što je GONG.

VL
VA
Vagabundo
09:36 03.10.2019.

Sama tijela EP su već otklonila bilo kakvu sumnju o Šuici ,a i ona je uredno predočavala imovinsku karticu dok je bila državni dužnosnik. Koliko ćete još puta napisati članak na istu temu?

VL
IN
instruktori
09:41 03.10.2019.

Sama zloba od vas. Ocito ne možete podnijeti cinjenicu da će Hrvatica postati potpredsjednica EK.

VL
DU
Deleted user
09:18 03.10.2019.

Ne mogu vjerovati da je svima trn u oku imovina Šuice - dajte se osvrnite po oglasnicima, tko god da ima neku "bolju" kuću u Dubrovniku, taj je milijuner u eurima - takve su cijene nekretnina tamo, jest da zaostaju za Parizom, ali su najviše u tzv regiji. Osim toga, u kontinentalnoj RH uopće pučanstvo nema predodžbu što znači biti kapetan na "strancu" i koje prihode to donosi obitelji, jest i puno odricanja. Nije Šuica meni simpatična, niti cijenim njene pol. dosege - ali ta hajka u medijima na njenu navodnu nevjerojatnu imovinu, pa ajmo bit objektivni i reći da je isto to stekla u Babinoj Gredi, ne bi vrijedilo ni petnaestak posto iznosa koji se vrte u dubrovačkom kraju. Jest, ona i njen muž su likovi iz naše države koji nesumnjivo se mogu ponašati i nastupati, te zarađivati, na jednom internacionalnom nivou - i zbog naobrazbe i zbog karijera, ali baš tolike valove jala da izazove - pa to je previše i za famoznu izreku (čuvaj se bosanske čakije i hrv. jala).

VL
MA
Marina58
17:45 03.10.2019.

Ovaj argument da je Suica ispunila ono sto EK trazi (dakle dala popis imovine, ali ne u formi imovinske kartice) i da je onda tu sve cisto me podsjeca na ono oslobodilo ga zbog proceduralne greske pa je onda kao nevin.

VL
MA
Marina58
17:45 03.10.2019.

Ovaj argument da je Suica ispunila ono sto EK trazi (dakle dala popis imovine, ali ne u formi imovinske kartice) i da je onda tu sve cisto me podsjeca na ono oslobodilo ga zbog proceduralne greske pa je onda kao nevin.

VL
Avatar Dmitrij Ivanovič Mendeljejev
Dmitrij Ivanovič Mendeljejev
12:46 03.10.2019.

Sto je tu nejasno, a stvar je tako jednostavna? Porjeklo imovine politicara (ne samo HDZ-eovskih, nago svih koji su bili ili jesu u vladajucoj fotelji bez obzira na stranku)) je samo stavka u financijskoj bilanci drzave kao cjeline, drzavnih tvrtkii i ustanova, i nalazi se tamo kod dugova i gubitaka istih............ Generacije 70tih, 60tih i starije sjecaju se filma " Maratonci trca pocasni krug". U njemu jedan od aktera izgovara recenicu; "Ja sam posteno radio, izlagao sam se opasnosti da me uhvate i oteraju na robiju". Ta, mozda se more reci legendarna recenica doslovno objasnjava porjeklo imovine muljatoropoliticara u lijepoj nasoj i usput i ostalim drzavama nastalima raspadom bivse jugovine.. Najveca je fora sto oni, muljopoliticari, kad se spomene njihova imovina, u javnosti nesto slicno citiranoj recenici, u javnosti i izjavljuju. Samo dodaju onu cuvenu i vec izlizanu; "ma sve su to podmetanja zavidnika i politickih konkurenata" i ne spominu robiju ili zatvor.

VL
MA
Marina58
17:45 03.10.2019.

Ovaj argument da je Suica ispunila ono sto EK trazi (dakle dala popis imovine, ali ne u formi imovinske kartice) i da je onda tu sve cisto me podsjeca na ono oslobodilo ga zbog proceduralne greske pa je onda kao nevin.

VL
FB
fbedekovic963
16:31 03.10.2019.

Zasto se njena imovina nebi preispitivala stalno?- nije ona sveta krava.Ako mene moze inspekcija zaustavit na izlazu iz pekarnice i trazi racun za kiflu ,nek i nju javnost, jer inspekcija nece, u inspekciji je sef njen stranacki covje

VL
RE
realisticki
15:28 03.10.2019.

Opet stara priča, oni koji djele negativne ocjene na kritićke komentare protiv vladajučih su maksimalno aktivirani. Članak o medicinskim sestrama im je od manje važnosti, pa tamo netreba sudjelovati niti koga braniti.negativnim

VL
Avatar Syssko
Syssko
11:11 03.10.2019.

Ti i takvi danas, u ovom trenu pod kordonom policije DELOŽIRAJU ko pse ljude u Sabuniki koji imaju 1/1 vlasnički list, pogledajte na stranicama ŽIVOG ZIDA live prijenos! NAROD podržava protuustavnu vlast! POLA DRŽAVE GLASA ZA OVO A DRUGA POLOVICA ŠUTI!

VL
Avatar NenadNikolicZagreb
NenadNikolicZagreb
09:29 03.10.2019.

Kod gospođe Šuica imetak nije sporan, niti kuće, ljetnikovci, vile a niti višemilijunska jahta na najskupljem vezu u Dubrovniku. Ni Karlo Ressler ne smatra da jahta može biti sporna. I ja smatram da imetak nije sporan. Sporno je samo da li je stečen na zakoniti način, jer uveliko prelazi sveukupne prijavljene prihoda poreznoj upravi nje i njezinog muža i dovodi u sumnju mogućnost da li je stečen koruptivnim radom. Mladi Ressler kao simpatizer ultrakonzervativne Pro Life smatra da je sve to svakako u redu. Ressler će očito daleko dogurati u hrvatskoj i međunarodnoj politici. Mogućnost korupcije i javnog sramoćenja Republike Hrvatske i HDZ-a ne spominje. S Isusom Kristom i "ne kradi" i "ne kaži lažna svjedočanstva" su očito raščistili oboje.

VL
Avatar lip_ko_nadan
lip_ko_nadan
09:15 03.10.2019.

Ništa se tu neće dogoditi.

VL
Avatar Ronin
Ronin
09:57 03.10.2019.

Ovu ako prime u EK značit će da su isti kao i ona. BTW znaju li oni da ona dolazi od hrvatskog suda osuđene zločinačke organizacije??

VL
Avatar Asterix
Asterix
09:52 03.10.2019.

Mene zanima na koji način Europa namjerava napredovati s ovakvim kadrom. Najprije se od države traži da predloži povjerenika a onda mu se dodjeljuje resor, može ovaj, može onaj. Sve neki supermeni, nema veze koji je resor, ona ili on je ekspert za to.

VL
Avatar Scherky
Scherky
09:51 03.10.2019.

u prilog ide i činjenica da je Šuica prigodno "zaboravila" Europskoj komisiji prijaviti luksuznu jahtu od 12 metara. ........Tako to rade domoljubi..što više ukradu to se više penju na ljestvici podobnih u stranci , i na ljestvici domoljublja..i nedijeljom obavezno na misu-prvi red.Nek se vide.

VL
Avatar Scherky
Scherky
09:39 03.10.2019.

Zanima me njeno objašnjenje kako se "legalno " dočepala imovine od 5 milijuna EURA! A radila kao nastavnica na školi.....Sad će Šuica optužit muža da se kao kapetan bavio unosnim ilegalnim prijevozima i otud bogatstvo........ Nije ona

VL
JD
john.drum.501
09:27 03.10.2019.

O njoj najbolje znaju dubrvčani koji je niti pod razno ne žele ponovvo za gradonačelnicu, koliko god je HDZ "gurao". Ali baš svi ostali su napravili mnogo više od nje. I Tomašić, Petir, pa čak i Borzan. Ali zna kome pogodovati i nositi doma.

VL
Avatar Leden
Leden
09:21 03.10.2019.

ahhhh Šuica..volio sam jednom jednu Dubravku ali njeno prezime je bilo Tomšić i bavila se plemenitijim stvarima!

VL
Avatar dzambo
dzambo
09:26 03.10.2019.

Ako te bira ‘’vecina’’ E ONDA zivis I upravljas zemljom DA ‘’vecini’’ bude bolje a ne ‘’manjini’’…E TO kad se dostigne tek tad ce drzava imat pravog Predsjednika I Vladu I Ministre….sto znaci osobni dohodak I imovinsko stanje kao kod ‘’vecine’’ na pocetku a I na kraju mandata…..samo neznam zasto su glasaci dozvolili da ovi u politici ‘’odlicno’’ prodju za svojih mandata a neproizvode nista…I cim si usao u politiku ko da si bukvalno dobija na ‘’lotu’’….mislim ak se prije ulaska u Politiku udje sa iznad prosjecnom platom I imovinom na kraju 4 god. 8 god. Mandata il vise moze se ocekivat neka pomjeranja ‘’na bolje’’ zbog visine osobnog dohotka kad se udje u politiku I to je ok….al NIJE OK da sad se Milioni I Milioni nakupe, plus nekretnine a to stanje novca I imovine neodgovara ukupno na kraju ‘’racunu’’ na primjer citavu osobnom dohotku da su osltavljali na stranu citavo vrijeme opet ne bi mogli doliko ustjedeti ili imat toliko nekretnina…

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.