Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 13
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Alemka Markotić:
Povratak na članak

'Sugestije o povećanju testiranja kolega iz znanstvene zajednice bit će od iznimne vrijednosti'

"Vrijeme je da damo toj zajednici da nam iznese sugestije o tome što znači povećanje testiranja", kazala je ravnateljica Klinike za infektivne bolesti 'Dr. Fran Mihaljević' Alemka Markotić

Komentari 4

ŠE
Švecki epidemiolog dr.Pedersen
10:20 26.03.2020.

Ne treba puno pameti. Ako je totalna izolacija, onda treba prvenstveno testirati one koji su još uvijek kontaktu s većim brojem ljudi, dakle zdravstvene radnike, zaposlenike po staračkim domovima i policajce.

VL
FO
FONZA
10:59 26.03.2020.

Testirajte sto vise ljudi....higijena,izbjegavanje grupnog okupljanja,drzanje razmaka....to je razumno i to moze drzati zarazu pod kontrolom.....zastititi bolnice i bolnicko osoblje od zaraze-to je kljucno....nabaviti respiratore - ne stedeci nivac,sto vise,ulozite stotine milijuna u respiratire-to je puuuuno jeftinije od kolapsa i propasti koja nam prijeti....cuvati nase starce i bolesne (njih izolirati i tako ih zastititi).... mladi ljudi ce se zaraziti-i preboljeti...ali - radnici MORAJU u tvornice, seljaci moraju na njive.....u ratu su ginuli milijuni ljudi, pod granatama se islo raditi - privreda NE SMIJE STATI...!!!

VL
Avatar southman
southman
10:29 26.03.2020.

Markotić sve "pametnjakoviće" svojom stručnošću i elokvencijom za 5 min strpa u džep !

VL
Avatar Edgedancer
Edgedancer
10:29 26.03.2020.

Test može biti i lažno negativan i što onda? Onaj koji misli da nema koronu "spustit će gard" i zaraziti okolinu.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.