Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Suđenje Mamićima
Povratak na članak

Pernarova obrana pokušava objasniti milijunsku razliku primanja i rashoda

Financijski vještak utvrdio je nesrazmjer Pernarovih primanja i rashoda u iznosu od 1,3 milijuna kuna, ako se uračuna i prihod od prodaje spomenute kuće

Komentari 7

ZA
zarac
11:25 27.02.2018.

U radiše svega biše, a u štediše još i više....

VL
Avatar siva_sova
siva_sova
17:29 27.02.2018.

valjda je kao sanader prodavao svoje slike i pjesme i tako zaradio 50 miljuna...

VL
MA
..Marsijanac
15:11 27.02.2018.

"Tužitelji su taj iskaz ocijenili nevjerodostojnim."- pravo onako udbaski. Svatko tko ima veze sa gradjevinarstom zna da se to cesto dogadja.

VL
GU
Gustirna
14:58 27.02.2018.

Autor clanka nije provjerio je li taj financijski vjestak prijatelj bajica ili cvitana...je li angaziran preko telefona za deset puta vecu naknadu od normalne...je li falsificirao izvjesce....jer upravo tako ta dva druga iz takozvanog drzavnog odvjetnistva dejstvuju...

VL
NO
nogogaz
11:52 27.02.2018.

Pa na balkanu je to normalno da su pametni samo tribaju politićko izac iz ovog kompromitirsnog procesa, jer samo je bog iznad hrvata!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.