Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NASTAVAK SUĐENJA

Suđenje za ubojstvo Fistanića: Obrana tražila da se snimke izuzmu kao nezakonite

Sudenje Stjepanu Ringwaldu
Foto: Milan Sabic/PIXSELL
1/5
17.02.2021.
u 11:35

Odvjetnica Doris Košta zatražila je na sudu da se nekoliko CD-ova na kojima su isječci snimki sigurnosnih kamera izuzmu kao dokazi, pritom navodeći da su nezakoniti

Na Županijskom sudu u Splitu nastavljeno je suđenje Stipi Ringwaldu, Jerku Piriću i Vladi Zoloti koji se terete za ubojstvo Karmelina Fistanića.

Na ročištu su trebale biti pregledane snimke nadzornih kamera koje su snimile svu trojicu optuženika u Omišu i kraj Lovrinca, a sud je odlučio skratiti snimke i prikazati samo ključne detalje, odnosno trenutke u kojima su prikazani optuženi.

No, odvjetnica Doris Košta zatražila je na sudu da se nekoliko CD-ova na kojima su isječci snimki sigurnosnih kamera izuzmu kao dokazi, pritom navodeći da su nezakoniti, pišu 24 sata.

– Radi se o isječcima koji su rađeni 4.12., za razliku od metapodataka koji govore o sačinjenju sigurnosne snimke, a to je 6.12., tražimo da se dokazi izuzmu kao nezakoniti dokazi – kazala je ona i dodala kako je pregledom isječaka ustanovljeno i da se radi samo o vremenu između 9 i 10 sati, dok u zapisniku koji je dostavljen u utorak stoji kako se obuhvaća vrijeme do 11.30.

VIDEO Akcija policije: Snimka spektakularnog uhićenja osumnjićenih za ubojstvo Karmelina Fistanića

Komentara 1

DO
domolub
12:15 17.02.2021.

bože cemu je ovo spodoba sa Komuni.zvijezdom

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije