Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 142
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SMAKNUĆE FISTANIĆA

Fistanićeva djevojka: Okrenula sam se, a krv je špricala. Vikala sam: 'Ljubavi, pucaju na nas!'

Sudenje Stjepanu Ringwaldu
Foto: Milan Sabic/PIXSELL
1/3
16.02.2021.
u 12:03

Na suđenju joj se obratio Ringwald koji je ustvrdio kako je "djevojka jako isprepadana te da se ne mora ništa bojati jer nitko u sudnici nije pucao na nju"

Na suđenju za ubojstvo Karmelina Fistanića danas je svjedočila djevojka ubijenog koja se u trenutku ubojstva nalazila s njim u automobilu. Za ubojstvo se terete Stipe Ringwald koji je prvooptuženi, Jerko Pirić, koji je prema tužiteljstvu naručio ubojstvo, dok je za logistiku bio zadužen Vlado Zolota.

Kako je kazala danas na sudu, obavili su u Omišu što su imali te su žurili na sprovod, a zbog toga su stali u fast food restoranu i uzeli sendviče. Karmelino se u vožnji "zakapao" pa su zbog toga stali da pojedu. Na suđenju je kazala kako je u trenutku prvog udara gledala desno kroz prozor, a onda se okrenula prema Karmelinu i vidjela kako krv šprica, javljaju 24sata.

Čulo se još nekoliko hitaca, a ona je vikala: "Ljubavi, pucaju na nas!" Potom je izašla iz auta i počela tražiti pomoć.

Na suđenju joj se obratio Ringwald koji je ustvrdio kako je "djevojka jako isprepadana te da se ne mora ništa bojati jer nitko u sudnici nije pucao na nju". Također ju je pitao prepoznaje li ona njega, na što je odgovorila da ga ne prepoznaje.

Na suđenje je pozvana i sestra Karmelina Fistanića, no ona se, kao i prethodni put, ispričala zbog teškog psihičkog stanja.

Komentara 7

Avatar Equilibrium
Equilibrium
12:24 16.02.2021.

Kad ga vidiš s tetovažom nasred čela, tko još može pomisliti da se radi o normalnoj i nevinoj osobi?

ST
Stipan
13:56 16.02.2021.

Sa vragom kolo igrali ...

VA
vadis1
20:13 16.02.2021.

Bez obzira tko je tko nemas parvo nekeme oduzeti zivot.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije