iskaz u Münchenu
Povratak na članak

Suđenje Perkoviću i Mustaču: Vukojević govorio i o žrtvama Križnog puta

Ništa nije poduzeto nakon izvješća Komisije za utvrđivanje žrtava rata i poraća jer je pravosuđe u rukama komunista

Komentari 25

MA
markro3
08:43 29.04.2015.

Na Bleiburgu, odstrelu prije Križnog puta i tjekom križnog puta, ubijali su srpski zločinci i jedan manji dio crnogorskih zločinaca. Križni put je biran kroz srpska mjesta u kojima su im pošteni mještani pripremili dobrodošlicu toljagama i sjekirama, Onaj tko nije mogao dalje hodati ili se makao iz četveroreda dobio je metak u potiljak od partizanskih konjanika. Šačicu preživjelih put je doveo u srpske rudnike u Šumadiji, gdje su ih svakodnevno mlatili. Moj otac je sve to preživio i trostruki pokušaj odstrela u glavu partizanskog konjanika, samo zato što je zagrabio vode iz potoka.Na njegovu sreću puška nije bila ispravna.Uz sve proživljene patnje, tri godine rudnika i još toliko Jugoslavenske vojske uzrok su da nije doživio duboku starost. Laka mu Hrvatska zemlja!

VL
Avatar Becarina
Becarina
08:25 29.04.2015.

Ova vlast stiti udbu , ubojice hodaju slobodno , sramota od pravosudja . Cvitane , pokazi da nisi udba poput Bajica .

VL
PA
paco1
08:08 29.04.2015.

Sad treba napravit lustraciju jer na svim važnim mjestima od medija do sudstva imaju svoje prste udbaši ako ne oni onda njihova djeca..

VL
Avatar delminium
delminium
09:14 29.04.2015.

jugoslavija je nastala na zločinu stvorili su je zločinci ...... ima li još tko da mu nedostaje

VL
DU
Deleted user
07:55 29.04.2015.

@malenkost nije ni tebi lako, jutarnju mantru odradjujes... probaj nekada svratiti u crkvu u palmoticevoj ulici, pogledaj natpis unutra i razmisli imali smisla sve o cemu pricas...

VL
DI
Diplomat2
09:16 29.04.2015.

I moj caca je bio na "Kriznom putu" pa mi je o tome i pricao i prema tome znam o cemu gosp. Vukojevic govori. Sjecam se i kada je drug Racan izgubio prve slobodne izbore u Hrvatskoj i molio dr. F.Tudmana da se ne osvecuje i proganja komunjare (bilo je na HRTV-u), te prema tome ne razumijem ni "malenkost", a niti "dr.Evila"(prije upotrebe, promuckajte).

VL
Avatar CorleoneMichael
CorleoneMichael
12:02 29.04.2015.

Vjerujem u poštenje njemačkog suda... Kad već nemam povjerenje u hrvatski...

VL
Avatar Dameanu
Dameanu
22:05 29.04.2015.

Vukojevic bi mogao govoriti o silovanjima o kojima samo on zna!

VL
U1
ursus_1212
12:34 29.04.2015.

Račana posmrtno osudit.

VL
Avatar delminium
delminium
22:09 29.04.2015.

rastura ih vice argumentima ,,,, kad ga je sudac pitao u vezi silovanja rekao je nek pitaju nobila jer je to izišlo iz jugofašističke kuhinje

VL
PO
posavinomojaranoljuta
08:30 29.04.2015.

Zbunjuje me kad Hercegovac priča o Perkoviću,Mustaču....a ni briga ga nije za likvidacijama Blaža Kreljavića i još 8 Hrvata bojovnika od strane Hercegovaca?Ni briga ih nije za Paradzikom....Reihl Kirom...Milanom Levarom.....sve se to desi u "demokratičnom sustavu" pod vodstvom zna see koga.Kakva su to mjerila?

VL
MA
Malenkost
07:33 29.04.2015.

Takvu HR stvorio je F. Krivousti s HDZom. Dakle strasne stvari sakrivaju ili skrivase : Grabar-Kitarovic, karamarko i drugi iz ne Kukurukua. U takvoj HR koja stiti udbaske Akte od Lustracije ne zelim nikan vise zivjeti. HR je nasljednica YU-po svemu. Ova Cokolinda mi ide s svojim sveprezentinim smijanjem na Kukumar. Nema Lece u koju ne salje svoje neprikladne osmijehe. Cemus se stalno ceri? Pogledajte HDZovci i ovce i sto niste htjeli lustrirati. Mika Spiljak bijase prijatelj Krivoustog. HDZ je u stvari vecinski nasljednik SKJ. Konvertiti su najgadljiviji od svih oblika ljudskih vrlina. Pun ijh je HDZ i Crkva. Jad od pravne drzave- Ubojice i njihovi nalogodavci slobodno se secu po jednoj HR sad clanici EUa. Zelim HDZu i Crkvi samo nepogode. Sramota.

VL
Avatar dr. Evil
dr. Evil
08:01 29.04.2015.

koga zanima ovaj fosil?

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.