Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
puhala jaka tramontana
Povratak na članak

Sudar dvaju putničkih brodova kod Hvara: Mornar pokušao spasiti plovila pa gotovo nastradao

Iz agencije Elite travel, čiji se oglas vidi na jednom od brodova, naveli su kako nije nastala materijalna šteta

Komentari 13

TA
tatacroata
14:06 04.09.2021.

Nisam siguran da gledamo isti video! Jer iz videa koji ja gledan, mornar je spriječio oštećenje brodova bacanjem bove na pramcu a još uvijek pokušavam naći kadar gdje skoro nastradao. Znači, mornar nije “pokušao” već je spasio plovila i nije skoro stradao već je vješto reagirao. Uvažavajući te dvije činjenice vi nemate naslova! A kome trebaju pozitivne vijesti. Samo pičite crnjake i tračeve.

VL
AN
antes
15:20 04.09.2021.

Komentar redakcije uz ovaj video je primjer dezinformacije čitatelja. Prvo redakcija objavljuje riječi anonimnog 'čitatelja' kao da nisu mogli naći očevidaca, da su htjeli. Ali u tom slučaju nebi mogli objaviti i 'senzacionalnu' vijest, da je mornar 'spasavajući' brod skoro nastradao. Nije 'skoro nastradao', već je ubacio tampon između dva broda, da spriječi oštećenje. To je cijelo 'spasavanje' , koje je Večernji ovako diletantski objavio.

VL
HR
Hrabraja
14:56 04.09.2021.

I gdje je točno skoro nastradao, čemu ovi glupi naslovi

VL
Avatar Asterix
Asterix
16:10 04.09.2021.

Zamolio bi Vladu da predvidi (u paketu s govorom mržnje po internetu) sankcije za napuhane senzacionalističke vijesti koje nemaju veze s istinom. Zamislite reakciju čitatelja čiji član obitelji je na jednom od brodova. Prestrašno.

VL
Avatar Tombstone
Tombstone
15:12 04.09.2021.

Nije bilo sudara. Mornar nije nastradao. Jedino sto uz lazi u nazlovu iritira je idiot koji je snimao nije usredotocen na ono sto je bitno nego odjednom bez ikakvog razloga "sece" kameru od pramca do krme drugog broda. I naravno amater koji je dodao tekst na video tako da se zbog nepotrebnog objasnjenja ne vidi sam dogadjaj u najvaznijem trenutku

VL
17
1710
17:30 05.09.2021.

Na što mislite kad upravljate brodovima i tu može svatko dobiti dozvolu kao i za automobil ( sva sreća što je za avion malo teže doći do dozvole jer bi i to već imali pojedinci )

VL
TS
tsurusaki
23:34 04.09.2021.

Incidenti kao ovaj se dogadjaju u ovom poslu češće nego što se očekuje...bitno je koliko je posada brza u ovakvim situacijama. Dečko na provi je pokušao stavit bokobran, znači ipak su bili svjesni situacije. To su uglavnom privatne obiteljske firme , znači sva šteta će se riješit iz privatnog kapitala, a da li će ovo ostavit negativan dojam kod gostiju...ma vjerovatno neće ugroziti booking.

VL
KA
karlodrago
19:57 04.09.2021.

Toliko more a budale se sudarile nešto je u pitanju ,droga ,alkohol ili nešto treće.

VL
KD
KRALJ DMITAR ZVONIMIR_neblok
15:47 04.09.2021.

eLITNA putovanja -buahahahahah

VL
Avatar Proleter
Proleter
14:50 04.09.2021.

Ljudi koji se čuju na snimci komuniciraju kao najgore iskompleksirane seljačine.

VL
BA
Barbasmora
12:35 04.09.2021.

Hrvati smo najbolji kapetani i pomorci i vrlo trazeni u svitu!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.