Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
neskaldni Božić

Sudac produljio pritvor petorici osumnjčenih za malverzacije u HAC-u

jurica prskalo
Arhiva VL
24.12.2009.
u 14:32

Bivši predsjednik i član uprave HAC-a Jurica Prskalo i Marijo Lovrinčević, direktor Sektora za građenje Goran Legac, glavni inženjer projekta Bosiljevo-Sveti Rok Željko Kandžija te direktor i suvlasnik Skladgradnje Slaven Žužul božićne blagdane će provesti u zatvoru u Remetincu

Istražni sudac zagrebačkog Županijskog suda Ratko Šćekić petorici osumnjičenih za 22 milijuna kuna teške malverzacije u HAC-u produljio je pritvor za još mjesec dana, prenosi HRT.

Petorka je u studenom pritvorena zbog opasnosti da bi mogli utjecati na svjedoke. Sada im je pritvor produljen jer su okolnosti kaznenog djela koje im se stavlja na teret posebno teške.

Bivši predsjednik i član uprave HAC-a Jurica Prskalo i Marijo Lovrinčević, direktor Sektora za građenje Goran Legac, glavni inženjer projekta Bosiljevo-Sveti Rok Željko Kandžija te direktor i suvlasnik Skladgradnje Slaven Žužul božićne blagdane će provesti u zatvoru u Remetincu, a na odluku suca Šćekića mogu se žaliti.

Komentara 6

OB
-obrisani-
15:08 24.12.2009.

Jeli\' A kad će im šef doči praviti društvo? Ne mislim na Kaljmetu.

MM
Mladen Miletić
18:17 24.12.2009.

Tako se postupa samosa čistokrvnim Hrvatima, kada EU naredi onda nema mrdanja na koga se oni odluće da ga muče tu nema milosti spasa ! Ove pametne koji su Brodogradilišta pokrali nema zatvora za njih kao da su svi GLAVAŠI.ŠI. Ali ovi gdje se super posluje ekspandira ti su za zatvor !

DH
dalibor.hren
14:49 24.12.2009.

Treba im produžiti pritvor za 20 godina

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije