Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 116
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Akcija: Bohem Devetero optuženih nepravomoćno osuđeno na kazne od uvjeta do zatvora
Povratak na članak

Sudac: Birajte, hoćete li odgajati dijete ili mu pisati pisma iz Lepoglave

Svi okrivljeni nepravomoćno su osuđeni od uvjetnih do zatvorskih kazni.

Komentari 8

ŽA
žare001
12:47 24.10.2009.

ovaj sudac bolje da je svećenik, trebao je to sve kazniti maksimalno, pa neka onda misli sto će raditi u hrvatskoj, a ovaj sudac kao da je prorok, zna njihove osjećaje....mozeš mislit.

VL
Avatar beg
beg
08:56 24.10.2009.

pa budan si zar nevidis da meni pusis stoko bezrepa

VL
SH
shitEUshit
19:39 23.10.2009.

Probudite me!!!! Molim Vas ko boga probudite me. NE MOGU VIŠE

VL
Avatar Rodnaldo
Rodnaldo
07:12 22.11.2009.

Da nije tužno bilo bi smiješno.Ljudi uzeli nešto siče za benzin,hranu,pljuge i odvojeni život,dobili kazne više nego kaj bi dobili harači ove opustošene zemlje.Rončeviću prijeti dvije godine zatvora za 10,5 milijuna kuna ako mu se dokaže krivnja. \"Ako\"

VL
SH
shitEUshit
13:46 24.10.2009.

Beg Živi svoj bijedan život i veseli se ovakvim presudama koje idu u korist tebi i ovakvim mizerijama.

VL
SH
shitEUshit
12:10 25.10.2009.

Smiri hormone đihadlijo, tu si došao osmanlijsku nekulturu prosipat. Jasno je kakav bi tebi sud u hrvatskoj odgovarao. Da, nažalost znam što znaći beg, to je titula ovna na čelu minornih turskih plemenskih grupa i čovjek mora biti retardiran da bi se poistovjetio sa takvim. Kad već spominješ prehrambene navike ja ti preporučujem da svom snagom zagrizeš moj \'nick\' i to sa obadvije strane podjednako pa kad to progutaš osjetit ćeš ushićenje i postat ćeš shitbeg, što je već puno prihvatljivija titula za nekoga tvojih intelektualnih sposobnosti.

VL
Avatar beg
beg
08:42 25.10.2009.

stoko bezrepa cim kazes beg trebo bi da znas sta je to a bjednik si sam jer vidis da i taj com na kojem pises nisi platio nego si ga digo na lizig zato suti sugo sugava najo si se pastete i jogurta pa mislis kako si pojeo prase nadulo se govno u tebi a ti mislis kako imas veliko srce mrs smradu i nemoj meni da se obracas ja sam zatebe bio i osto beg

VL
BT
bili-tartuf
16:52 30.11.2009.

nis´,..cudnoga,..to su sve \"nesvrstani\"...

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.