Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 140
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
senzacionalan odgovor

Sud u Slavonskom Brodu jedini obustavio posvojenje iz Konga, otkrili su nam zbog čega

24.01.2023.
u 20:10

Večernjem listu s Općinskog suda u Slavonskom Brodu odgovorili su da je prijedlog o posvojenju povučen kad je zatraženo odobrenje Ministarstva socijalne skrbi

Ključne riječi

Komentara 17

BS
Blue_shirt
21:33 24.01.2023.

Koliko nam je trulo pravosudje kad spoznas da se godinama uvoze djeca iz afrike i stancaju papiri na sudovima bez problema. I tko zna dokad bi to trajalo da nam lekciju nije ocita DR Kongo tj. Zambiji. Hej do neduho bi se onako u zargonu rugalisa takvim zemljama. A kad tamo na dojavu iz hotela izlaze organi gonjenja privode prekrsitelje, u roku od 30tak dana im je i procitana optuznica, odradjedo zalbeno rociste, nastavljaju sa obranom izvan pritvora ali nema napustanja drzave. Nitko nista ne objavljuje ni tuzitelji ni sud ni obrana, postupak u tijeku. Sve susta suprotnost od RH. Bas sam zalostan , koliko nisko smo se srozali

Avatar Briselska junačina
Briselska junačina
21:10 24.01.2023.

Veličanstveno istraživačko novinarstvo. Sad molim nastavak: 1.) koliko je papira iz DR Konga bilo stvarnih, a koliko fotokopija i sličnih falsifikata? 2.) Koliko je "usvojene" djece iz DR Konga dalje preprodano kao seksualno roblje u zapadnu Europu? 3.) Koliku su sudovi uzimali proviziju? 4.) Koliko je "posvojitelja" bilo upisano u registar posvojitelja i koliko ih je zadovoljavalo kriterije za posvajanje?

Avatar SileZla
SileZla
20:33 24.01.2023.

U hrvatskom krivosuđu bi dobar satiričar sigurno našao pregršt ideja za pisanje humoreski. U pojedinim njihovim predmetima se može pronaći toliko neobičnih zamisli i odluka, nevjerojatnih i neočekivanih obrata da im je rijetko koji triler ravan. Kreativnosti i fantazije kakvu su iskazali akteri (suci, odvjetnici..) u sudovanjima u Hrvatskoj nema ni u romanu Alica u zemlji čudesa.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?