Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 78
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'ZBOG TERORIZMA'
Povratak na članak

Sud SAD-a zaplijenio bi tanker u britanskim vodama

Iranska revolucionarna garda, koja je na listi terorističkih organizacija, htjela je, kaže sud, isporučiti naftu Siriji

Komentari 4

XA
xaron
19:49 18.08.2019.

Sud je oslobodio Grace 1 jer nije bilo nikakvog pravnog osnova za zadržavanje broda. EU sankcije prema Siriji ( na osnovu kojih je brod zadržan ) znače da je ograničeno poslovanje - EU - država sa Sirijom, a ne odmosi se na poslovanje trećih država ( Irana ) sa Sirijom. Sud nije imao drugog ozbora nego pustiti brod da plovi dalje.

VL
DO
domxerex
15:03 18.08.2019.

Kako mislite da će Trum prodavati oružje na bliskom i srednjem istoku ako nema rata!? Nije mi samo još jasan stav rojalističkih sponzora naših samoproglašenih antifa.

VL
AK
admine konjino jedna glupa ust
06:18 19.08.2019.

Evo okupator i samoproglaseni policajac svjeta,je poceo i s teroristickim otimacinama.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.