Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 125
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Oslobođen optužbe

Sud po drugi put utvrdio da policajac nije primio mito

sudnica
Arhiva VL
30.03.2010.
u 16:17

Sudsko vijeće Županijskog suda u Zadru po drugi je put utvrdilo da policajac nije primio 200 kuna mita od Jelke Ivetac jer za to nisu našli nikakav dokaz.

ZADAR - Tomislav Zdrilić, policajac iz Obrovca, oslobođen je optužbi da je primio mito od 200 kuna od Slovenke Jelke Ivetac.

Ovu nepravomoćnu oslobađajuću presudu po drugi je put donijelo sudsko vijeće Županijskog suda u Zadru jer su zaključili da nema dokaza da je počinio to kazneno djelo.

Podsjetimo, Zdrilića se teretilo da je 2. srpnja 2006. godine u popodnevnim satima u Rovanjskoj na državnoj cesti D-8 kao policijski službenik obavljajući poslove nadzora i regulacije prometa, nakon što je zaustavio i kontrolirao Jelku Ivetac zbog prebrze vožnje, od nje zatražio da mu da novac kako joj ne bi naplatio novčanu kaznu za prometni prekršaj i pokrenuo odgovarajući prekršajni postupak. Ivetac mu je potom predala 200 kuna, a optužnica ga je teretila da je novac i uzeo ne evidentirajući pritom njen prekršaj.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije