Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 48
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Stigli na sud
Povratak na članak

Grgić spreman odstupiti s funkcije. Barišićev odvjetnik: Ne osjeća se krivim. Zašto bi odstupio sa svoje funkcije

Sudac istrage odredio jednomjesečni pritvor desetorici iz afere Janaf

Komentari 35

DU
Deleted user
13:31 19.09.2020.

Ne osjeća se krivim. Zašto bi odstupio sa svoje funkcije......ahahahaaa i ja se pitam, zašto bi.....pa u hrvaistanu je, nije u americi britaniji, japanu.

VL
NE
nečešrazbojniče
13:17 19.09.2020.

Ako Milan Bandić nije kriv onda je ovaj još manje.

VL
TA
Tarica1912
13:16 19.09.2020.

Stižu nove exkort dame u Remetinec 😜!

VL
DU
Deleted user
13:19 19.09.2020.

Nemaju oni što odstupat svojevoljno.To odmah treba smijenit. Za one koji štete hrvatski državni proračun - nulta stopa tolerancije i milosti.Zbog ovih lopova je u Hrvatskoj minimalac 3000 kuna, a bolnice bez lijekova! Zbog njih je 400 tisuća naše djece u Njemačkoj,Austriji i Irskoj!

VL
TA
Talleyard
15:30 19.09.2020.

HEP je uz HŽ, Uljanik, 3.maj i slične najgori primjer pljačke države a za tu pljačku nitko nije ni istražen, a kao li osuđen.

VL
ST
stefj
13:49 19.09.2020.

Evo, to je taj problem. Nitko od navedenih ne gubi automatski radno mjesto, već će ga po sili zakona izgubiti jedino ako ga pravomoćno osude na 6 mjeseci zakona... Za ovakve stvari, trebao bi postojati Američki princip - automatski se gubi radno mjesto, nikada više se ne smije zaposliti u javnim službama (uključujući paradržavu - FINA i sl.), te gubi mirovinu iz državnog fonda (kod nas bi to bio 1. stup)... Kod nas niti jedno od toga neće se dogoditi, još će za nagradu dobiti neko mjesto savjetnika...

VL
Avatar Večernje žutilo
Večernje žutilo
15:34 19.09.2020.

Ne osjeća se krivim, kako i bi, kad je to u našem društvu normalan modus operandi...

VL
UU
uhljeb u holdingu
14:24 19.09.2020.

Ma nitko nije kriv, dajte molim vas.

VL
HE
Hejterkojimrzisve
15:26 19.09.2020.

Sva tri su porijeklom iz BiH. Kaj vam to govori?

VL
IM
Immanuell
13:27 19.09.2020.

Zanimljivo kako u monolitnoj Velikoj Gorici, turopoljskom kraju, isplivaju Barišići, Puljašići, Grgići, sve osobe podrijetlom iz nekih drugih krajeva, uglavnom "s juga", a ljudi koji su digli taj kraj na razinu zapadnoeuropske organiziranosti i civiliziranosti nisu mogli toliko isplivati........

VL
FG
Fghfftujj
11:08 19.09.2020.

Ahh, koji teror. Kad će prestati progon hrvatskih domoljuba iz javnih poduzeća?

VL
MO
modovisisajteMaraschino
14:52 19.09.2020.

a zaboravili ste na Stipu Mesića koji se puno družio sa upravom

VL
TO
Tonto
07:39 20.09.2020.

Krivi su jer su znali te ljude i dopustili da operu/izvuku novac iz grada. Nisu od lopova zaštitili grad i građane što im je dužnost (ili možda nije). Krivi su pred narodom i bogom samo što stranka i crkva ne misli tako pa neće niti slovom reagirati. Kako je sve bilo po zakonu ZNA SE tko piše zakone i ZNA SE tko ne radi zakrpe za rupe u lošem zakonu.

VL
KA
kanđija
16:06 19.09.2020.

A što ne bi dao ostavku. Ionako mu za 7 mjeseci prestaje mandat a ostaje saborski zastupnik i 16.000 kuna sjeda na racun makar on bio u zatvoru. Ako da ostavku ostati će u pritvoru samo dok se saslusaju svjedocii i vani je. I opet može u Sabor glasovati za zakone pa tako npr. i za novi kazneni zakon. Koji apsordustristan od države.

VL
Avatar dzambo
dzambo
15:05 19.09.2020.

Tak ti je to vec od '90-tih kad se u medju vremenu nije izabrala ona vlast koja ce ''kompletno'' promjeniti kazneni zakon HR.Pa se ovak nesto ne bi dogadjalo, a ni parnice po sudovima od po nekoliko godina...sve je to trebalo ic puno brze i puno jasnije bez nekih rupa u zakonu....i sad tamo da neko ima i dalje pravo na neku lovu dok ne bude ovo-ono...da zadrzava funkciju...zamrze...ovo-ono...da sudjenje traje i po nekoliko godina cak po 10 i vise...zastarjevanje...ovo-ono....i to je to...da je odmah sve bilo postaviti u kaznenom zakonu ''jasno i glasno'' sa puno brzim postupcima na sudu, da nema fukncije, love...ovak-onak....jednostavno kad bi prvi napravio nesto slicno i da u kratkom roku zavrsi sa pravo snaznom kaznom i bez funkcije ili da poslije moze nazad u drzavni posao..bez love....drugi kad bi vidjeli kak brzo to ide ne bi se ni usudili...al ovak....''vridi pokusat''...i onda ide poslije toga ''slucaj poslije slucaja'....i tak u nedogled....

VL
GE
gemist
14:35 19.09.2020.

Poštovani komentatori da li ste ikad pročitali negdje da je netko u tim aferama izjavio da je kriv?Možda ovi niži po rangu u korupciji,ali ovi jači,e nisam,može USKOK 100h prisluškivati,ali ne to nisam ja,neko me zamijenio,kamera,e nisam to ja,to je neko drugi,točno je jedan komentator napisao,trenutno maknuti sa svih funkcija,zapljena imovine cijele familije,dok se situacija ne ispita,nek dokaže da nije kriv,a ne obrnuto kak se radi kod nas,kaj nadležni organi moraju dokazivati krivnju,dok ne ode u zastaru

VL
DU
Deleted user
13:57 19.09.2020.

......Neki tvrde da se to ne može,ja vam tvrdim da se to može.....!!!!!!!!!!!

VL
PO
.penelopea.oo2
13:39 19.09.2020.

Zalosno je da u nacistickoj okupiranoj prcijetini 'Rvackoj domaci gospodarstveni moraju dati napojnice politicarima na vlasti, da bi dobili poslove od drzave u svojoj vlastitoj zemlji. To je kriminal, a ne ovo. Kao sto rekoh, pozivam gradjane da ne nasjedaju na ove mafijaske podmetacine zlocinacke nacisticke organizacije, znate da su vam oni opljackali Agrokor tako, domacu prehrambenu industriju Republici Hrvatskoj, i predali strancima u zemlji, i sada vam fali 10 miliardi eura godisnje u zemlji, zato sto vam oni iznose taj kapital iz zemlje. Tako vam je zlocinacka predala citavu domacu industriju nacistima, okupatorima suverene Republike Hrvatske, i zato ste vi tako tako siromasni, posto vam oni iznose miliarde u vrecama iz Hrvatske, a tu ostaje spaljena zemlja za njima. Sada ce vam opljackati i ove kompanije drzavi i domacim gospodarstvenicima, zlocinacka nacisticka organizacija, plus i vama gradjanima pola miliona nekretnina u zemlji u ovrhama, sa nacistickim bankama u Hravtskoj. A vi ako ne organizirate, i pocmete braniti svoju zemlju, domacu industriju, i narod od njih, vama spasa nema, zavrsiti cete u konclogorima isto kao i '40-ih pod nacistickom cizmom.

VL
PO
.penelopea.oo2
14:11 19.09.2020.

Veli psihopata Anemicni, citiram - '' Novo izvješće S&P-a, ističe Plenković, "važna je potvrda povjerenja u nastavak provedbe vladinih mjera u cilju što bržeg gospodarskog oporavka, koristeći 22 milijarde eura koje smo osigurali iz EU-a u idućih sedam godina, kaoao i ostvarivanja reformi na putu prema europodručju".- Zamilsite, a oni SS-ovci gore u Briselu sjede BEZ budzeta, vec skoro godinu dana, i isplacuju sebi dijamantske placetine, sa milijunima i milijunima gradjana sto pendrece u krvavim prosvjedima, da ne izlaze iz konclogora, gdje su ih bolesni nacisti potpali, u spaljenoj Europi sto su ostavili iza sebe , bolesni teroristi nacisti. I nije im bilo dosta, sada se spremaju na drugi genocid, porobiti i opljackalti tudju djeu, oteti im i tu poslijednju koricu kruha z usta , i zaduziti za iducih 50 godina tudju djecu, da djeca robuju u konclogorima za bolesne naciste teroriste i domace izdajnike na vlasti, Ja mislim kada narodi budu sudili ovima, sada u gradjanskome ratu kada izbije u Europi, da ce im sasusti svakome po 50 metaka u prljava im zvala, radi zvjerstva protiv covjesnosti sto izvode po tudjim suevrenim drzavama u Europi, bolesni nacisti teroristi.

VL
Avatar U_hljeb U gsg vg
U_hljeb U gsg vg
16:03 19.09.2020.

Dražan neće odstupiti... On misli da može dobiti još jedan mandat, samo pokušava složiti gradsko vijeće, jer hdz stoji loše... Rejting će popraviti u Remetincu gradnjom kružnog toka i centra za posjetitelje sa prenoćištem i restoranom... ..samo da se ovi direktori gradskih društava odupru pritisku i ostanu uz njega... Izvođači će šutiti...osim nekih koji su nezadovoljni... Ključna su iduća dva tjedna.

VL
« 1 2 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.