Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
O Markaču naknadno
Povratak na članak

Sud odbio zahtjev Zagorčeve odvjetnice za svjedočenj​em Gotovine i Tuđmana

O prijedlogu da se kao svjedok pozove i Ivan Čermak odlučit će se naknadno.

Komentari 4

IS
istri
18:13 28.03.2014.

steta sto im nije omoguceno sudjenje u sjevernu koreju.

VL
IV
ivokroate
17:49 28.03.2014.

A sto je sa kapitalom Stipe Mesica? Gdje su nestali cekovi Australskih Hrvata? Sa kojim to on kapitalom kupuje stanove po Zagrebu? U jednoj normalnoj drzavi se mora dokazati porjeklo novca a samo kod nas cak i bivsi vodeci predsjednikk je lazov i lopov a pravne institucije sudjeluju u tome...

VL
MP
mprelesn
16:20 28.03.2014.

najprije ti, rođo moj, dovedi u srazmjer imovime i zarade a onda budemo pričali o ostalom!!! truni u zatvoru zajedno sa Sanaderom i ostalima...i, još, dabogda kopao po kantama za smeće!!!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.