Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NAKON KAZNENIH PRIJAVA
Povratak na članak

Sud odbio Todorića, nema istrage grupe Borg: Evo što kažu u objašnjenju

Todorić je među ostalim sumnjičio Martinu Dalić i Andreja Plenkovića da su se udružili i zajednički djelovali kako bi izabrali tajnu i neformalnu skupinu osoba koja je bila zadužena za donošenje Lex Agrokora i to tvrdi Todorić, bez ikakvog ekonomskog i pravnog uporišta

Komentari 3

Avatar cuvarkuca
cuvarkuca
19:23 04.04.2022.

Očekivano, preostaje mu još Međunarodni arbitražni sud u Washingtonu.

VL
Avatar BitceSveOK
BitceSveOK
22:28 04.04.2022.

Nažalost uporišta je bilo jer je upravo Todorić mućkao s mjenicama i potkradao svoje dobavljače. No grupa Borg je maznula toliko love da su se valjda svi Todorićevi gubici mogli time pokriti. Tek kad Plenki siđe s vlasti saznat ćemo istinu od neke nove vlasti.

VL
Avatar bijeloanijebrašno
bijeloanijebrašno
19:43 04.04.2022.

I što sad ?? Gdje su svi oni lajavci što spominju Borg tolike godine ?? Pljuc !!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.