Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 148
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Besmislena presuda
Povratak na članak

Sud mu zabranio da dimom iz dimnjaka uznemiruje susjede!

Županići, koji su ga tužili, bez komentara su, no ostali susjedi kazuju da su i oni osjećali smrad starih krpa koje je spaljivao Butorac.

Komentari 2

Avatar sebastian
sebastian
13:30 19.09.2010.

Ljudi sve spalivaju u peci, to bi trebalo biti zabranjeno, trebalo bi isto da svaki dimnjak ima specialni filter da bude minimalno zagadivanje po normi....!!!

VL
AV
avalon
12:21 23.09.2010.

Sebastiane, na kakvim si ti drogama.???? Ako ćemo pravo baš mu i nije nekakvo susjedstvo. Taj spor ima svoju genezu mnogo prije toga dimnjaka. Ne znam tko je u pravu ,ali kako zabraniti nekome da se grije na svoju pećeć i da dim ne izlazi na njegov dimnjak??? Zbilja van svake pameti. Možda da loži vatru a da mu dim odlazi u podrum..ha,ha...

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.