Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 186
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ŠKOLA MORA PLATITI ODŠTETU
Povratak na članak

Ispovijest zlostavljane kuharice: 'Hvatao me za prsa, udario me i ja sam se srušila'

I Mara i Mirjana pisale su svima: od predsjednice, premijera, ministrice do gradskog ureda za obrazovanje. Odgovor nisu dobile, pokušale su razgovarati i s kuharom.

Komentari 9

CR
CroZrakomlatNo1
06:26 18.09.2019.

Ako su kamere dokazale da nije kriv, zasto se onda dize prasina?!

VL
TH
than
01:32 18.09.2019.

Škola će morati platiti ? Mislite, mi porezni obveznici, jer škola nema nikakve prihode osim onih koje dobijaju od poreznih obveznika. Bože mili koliko je kod nas to sve postalo trivijalno. Em je kazna jako mala, em će je platiti oni koji sa njom nemaju nikakve veze. A odgovornost ? Misaona imenica...

VL
VK
vječni krojf
08:32 18.09.2019.

Kriva je ravnateljica škole koja je u vezi sa dotičnim kuharom,i dala je postaviti video kameru i to je i on znao i ponasao se normalno.Za vrijeme radnog vremena napastuvao kolegice a poslije posla ravnateljicu.

VL
VO
vorda400
09:38 18.09.2019.

Ravnateljica čuva kuhara jer lik joj je pokazao kako muljati na hrani klinci jedu smeće a državi prikažu da je sve super kvaliteta razlika je čisti novac koji podijele ravnateljica,računovođa(on mora znati za to) i kuhar koji sve to "slaže"

VL
DU
Deleted user
23:52 17.09.2019.

Copy paste objektivnog novinarstva u režiji majstora populizma i negativizma Zorana J.Š., proizvodnja afera u službi negiranja svih vrijednosti. Jedna od dvije zvijezde uhvaćena u krađi, utočište nađeno slijedeći isprobanu formulu “napad je najbolja obrana”

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.