Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 50
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Odgođen stečaj 3. maja
Povratak na članak

Sindikalni odbor: Vjerujemo da se traže rješenja, neka Vlada do utorka odluči o sudbini 3.maja

Prijedlog za otvaranje stečaja nad Brodogradilištem 3. maj, koji je dio Uljanik grupe, krajem prošle godine je podnijela Fina, i to zbog evidentiranih neizvršenih osnova za plaćanje u neprekinutom razdoblju od 120 dana

Komentari 7

BU
Budak
11:34 28.03.2019.

Bolje i jeftinije bi bilo da su radnicima isplatili po 100 ts. EUR nego da su grabežljivci podjelili nekoliko mrd. HRK između sebe. Ljudi bi otvorili obrte, ulagali bi u turizam itd. “Subvencije” su se uvijek i isključivo dijelile između političara i njihovi ortaka. Svakom je trebalo prije 20 godina biti jasno da bez vlastiti sirovina i pokraj plaća u Aziji brodogradnja nemože opstati. Nova odluka o novim “subvencijama” će samo demaskirati i ovu vladu.

VL
TH
than
11:43 28.03.2019.

Čekaju da se situacija malo smiri, pa ćemo opet plaćati za restrukturiranje. Može se preko brodogradnje još para pokrasti, a i ne bi bilo zgodno da na vidjelo izađe tko je sve držao prste u medu.

VL
RP
rpzagreb
13:14 28.03.2019.

Bilo je više nego dovoljno vremena kada su mogli zakonski i poslovno funkcionirati. Sada više nema novaca za takav način poslovanja.

VL
Avatar Untouchable
Untouchable
10:17 28.03.2019.

zatvarak to vise

VL
DU
Deleted user
11:34 28.03.2019.

Vreća bez dna. Dosta nam je gubitaša na račun države.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.