Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 179
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
savjetnica premijera
Povratak na članak

Sud časti HUOJ: Bardić pravno nije u sukobu interesa

Prema njima je Bardić, budući da je Vlada ne plaća za posao, u ovisnom položaju prema privatnom poslodavcu, a kao bliski suradnik Vlade ima pristup povlaštenim informacijama

Komentari 6

OS
osica
15:28 19.06.2012.

"nije pravno " - ali je " po naravi stvari"

VL
CA
cavecanem
13:38 19.06.2012.

kako kažu ameri ne postoji besplatan objed pa tako i ovdje zinka bardić na nekakav način kompenzira svoje usluge bio bih sretan kada bi se radilo o karmičkom zadovoljstvu zbog nesebičnog rada za opće dobro, ali bojim se da nije tako

VL
OB
-obrisani-
13:44 19.06.2012.

Badrićka nije u sukobu interesa isto ko i šta Sanader nije lopov. Je..i si mater iz koje su ispali i kamen glavom promašili.

VL
Avatar comparator
comparator
13:53 19.06.2012.

Cijeli dojam koji komunisti za sobom u ovom vladanju ostavljaju je kako se oni ponašaju slično liberalima tek toliko načelno slobodarski kako bi zavarali svijet u svoju dobrohotnost i bili prihvatljiviji onima kojima smeta nacionalna država Hrvatska. Zapravo se komunistii vješto kriju iza demokracije hineći širokogrudnost ali u dubini vrlo potanko dvojno organizirani politički i tajno unutar legalnih službi. Koliko je danas ta organiziranost vidljiva može posvjedoćiti njihov utjecaj na javnost putem medija.

VL
Avatar comparator
comparator
13:57 19.06.2012.

Komunisti su glorificirani isto onako kako to priželjkuje jedan priprosti neuki prosječno politički nezainteresiran građanin.Komunistička retorika pomirbe,internacionalizam i jednakost je tek maska kojom osiguravaju zadržavanje Hrvatske na razini kojom ju žele približiti takozvanoj regiji. Pa Hrvati volite li biti prosječni izvolite podržite ove kpoji vas koće.

VL
KO
korisnik2
18:06 19.06.2012.

e tako vam to ide. kada se namjesta komunjara, onda je sve ok. kada se namjesta kamenjar, e onda je armageddon, smak svijeta, ponor i mrak. kada gradani shvate da i jedni i drugi rade za treceg gazdu, mozda nekajj od svega toga i bude. do tada, igrajte se partizana i ustasa i svaki dan u iscekivanju iscekujte zorana sprajca u 19.55. ili dijanu culjak, zavisi jeste li debeli ili mrsavi. i ne okrecite glavu. to nam je porucio nas predsjednik. lol.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.