Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 163
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Odgovor predsjednika UHS-a:
Povratak na članak

Suci nisu nedodirljivi, upravo je suprotno!

U završnom dijelu članka iznose se opasne teze koje zbog pravilnog informiranja čitatelja treba opovrgnuti, da one ne bi zaista ostale kao završna riječ. Teze su opasne jer su netočne i nestručne pa time opet kod javnosti stvaraju ozračje odbojnosti i nepovjerenja prema sucima. Evo i zašto!

Komentari 2

GS
gaja.senior
09:28 23.02.2014.

Koja blamaža SESE šzo je on sve radio na općinskom sudu u ZG, A zna se koliko košta presuda kakvu hoćeš, svaki ADVOKAT ima svoje suce i obratno koji se tajno sastaju oblokavaji i oprežderavaju,

VL
BO
booloo
11:37 23.02.2014.

Suci nisu nedodirljivi, upravo je suprotno! ----------------------------------------------------------------- kome prodaje maglu ? u hrvatskoj suci su zaštičeni od odgovornosti poput svetih krava u indiji ili ličkih medvjeda. kad lički medvjed učini štetu kom odgovara ? ali onaj ko usmrti ličkog medvjedajeda zbog učinjene štete dobije kaznu. ili vuka. o odgovornosti sudaca odlučuju kolege. poznato je vrana vrani oči ne vadi. općinskim sucima treba uvesti barem 2 kaznena boda za svaki predmet vrače sa drugostupanjskog suda na ponovni postupak. 10 kaznenih tjekom godine 10% plaća manja za sljedeću godinu. Županijskim sucima 5 kaznenih bodova za predmet vračen sa revizije. za prtedmet vračen od strane Ustavnog suda 10 kaznenih bodova . 50-100 skupljenih kaznenih bodiva noga iz pravosuđa i državne službe.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.