Naslovnica Vijesti Hrvatska

Sučelili se župan Dobroslavić i izazivač Grmoja

Zbog tehničkih problema sučeljavanje će biti prikazano danas
25. svibnja 2017. u 20:32 7 komentara 981 prikaza
Nikola Grmoja i Nikola Dobroslavić
Foto: Hrvoje Jelavić/PIXSELL

Župan dubrovačko-neretvanski Nikola Dobroslavić iz HDZ-a i Mostov kandidat za to mjesto Nikola Grmoja jučer su se sučelili. Zbog tehničkih problema sučeljavanje će biti prikazano danas u emisiji RTL Direkt (22.15).

Davor Bernardić i Andrej Plenković Lokalni izbori Analizirali smo brojke! Koliko su točno glasova dobili HDZ i SDP

- Naglasio sam važnost promjena – županiji treba energičan, a ne pasivan župan koji je više vremena proveo po putovanjima u Bruxellesu nego na rješavanju problema u županiji. Najavio sam i rezanje troškova Ureda župana, troškova dnevnica i putovanja kao i da ću osigurati sredstva za besplatne udžbenike svoj djeci naše županije - komentirao je Grmoja.

- Nisam zaboravio ni poljoprivrednike, za koje moramo hitno razraditi strategiju razvoja, ni naše starije sugrađane za koje sada županija ne skrbi dovoljno. Potrebno je poboljšati i osigurati jednaku zdravstvenu zaštitu za sve stanovnike županije, zadržati liječnike poticajnim mjerama poput rješavanja stambenog pitanja i pružanja mogućnosti stručnog usavršavanja liječnika specijalista. Financiranje projekata bit će učinkovitije kroz plansku prijavu na natječaje za sredstva iz fondova Europske unije, a posebno ćemo se usmjeriti na održivo korištenje kulturne i prirodne baštine grada Dubrovnika i županije – izjavio je Nikola Grmoja.

Davor Bernardić Osudio istupe Bernardić odgovorio oponentima u SDP-u Kutina: Premijer Andrej Plenković obišao Petrokemiju 'Nemam informacija' Plenković o kupovini glasova: Treba sve vidjeti i ispitati Miro Bulj POZIVA DORH Bulj oštro prozvao Pupovca: Iskorištava fiktivno prijavljene glasača
Hrvatski Telekom i Institut za razvoj i inovativnost mladih (IRIM)
Generacija NOW
Pobjednički tim natječaja Hrvatskog Telekoma i IRIM-a: „Definirali smo i napravili svoj standard IT učionice – onakav kakav kod nas još ne postoji“

A1 izdvaja za Vas

 • Avatar majmunranko
  majmunranko:

  To je onaj Nikola Grmoja koji lobira za rusku Sberbank, zar ne?

 • Avatar šokac_divani
  šokac_divani:

  Pitam autora članka i Večernji list dali je možda na tom sučeljavanju nešto rekao i gospodin Dobroslavić iz HDZ_a ili je ovo samo promo članak Mosta i trbuhozborca Grmoje? Ovo je samo retoričko pitanje i ne očekujem iskreni odgovor!

 • Trisestrice:

  A sto je rekao gospodin Dobroslavic? Cini mi se da je ovo Mostov placeni clanak.