Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 181
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ministar linić

'Stvorili smo 200 mlrd. javnog duga i ne možemo ga više kontrolirati'

'28.02.2013., Zagreb - Dolazak ministara na redovnu sjednicu Vlade u Banske dvore. Slavko Linic.    Photo: Marko Lukunic/PIXSELL'
'Marko Lukunic/PIXSELL'
07.09.2013.
u 22:04

Iz proračuna zdravstva, školstva i javne uprave izbacit će se sve ono što nije osnovna djelatnost

Iz proračuna zdravstva, školstva i javne uprave izbacit će se sve ono što nije osnovna djelatnost, odnosno usluge poput kuhanja, pranja i čišćenja u buduće bi trebali obavljati privatnici.

- Stvorili smo 200 milijardi javnog duga i ne možemo ga više kontrolirati- rekao je ministar financija Slavko Linić za Dnevnik Nove TV.

- Sve su to privatne djelatnosti, a mi ih držimo u javnom sektoru kao javne plaće što opterećuje proračun. Sada će to biti racionalnije i efikasnije. No, budimo realni, tako ćemo posložiti i bolnice sa svojim odjelima- dodao je ministar za Dnevnik Nove TV.  

>> Rehn kroji proračun: Hrvatska 22. listopada gubi fiskalni suverenitet!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije