Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 51
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Maras o Liniću:

'Stvari treba rješavati u SDP-u, a ne pomagati Karamarku da se vrati na vlast'

Gordan Maras
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
28.05.2014.
u 16:27

– Ako je točno ono što je preneseno u medijima, žao mi je kao članu SDP-a da se koristi vrlo niska razina komunikacije – rekao je ministar Maras.

Ministar poduzetništva i obrta, Gordan Maras, komentirao je danas situaciju u SDP-u i najavu obračuna bivšeg ministra Slavka Linića s predsjednikom stranke i premijerom Zoranom Milanovićem.

–  Na sastancima koje smo održali to nismo imali. Ako je točno ono što je preneseno u medijima, žao mi je kao članu SDP-a da se koristi vrlo niska razina komunikacije i neke stvari koje nisu primjerene, ne samo za sastanak županijskih odbora nego i za normalnu komunikaciju između dvoje stranačkih kolega –  kazao je Maras.

"Pomaže se Karamarku da dođe na vlast"

Zamolio je sve SDP-ovce da vode računa da su im građani dali mandat da izvedu zemlju iz krize, a ne da se bave SDP-om i stvarima u stranci. –  Na stranačkim sastancima si možemo svašta reći, ali mislim da je prioritet ove Vlade i SDP-a da izvuče zemlju iz krize –  kazao je Maras.

Poručio je da se stvari oko SDP-a trebaju rješavati na stranačkim sastancima, a ne na presicama ili nekim objavama i intervjuima. –  Vjerujem da građani od nas očekuju odgovornost prema državi, a članovi prema stranci, i da neće honorirati da se na taj način slabi Vlada i SDP i pomaže Karamarku da se vrati na vlast.

>>Linić: Svašta mogu razumjeti, ali ovo silovanje ne mogu. Što hoćete od mene?

>>HSS: Zastupniče Liniću, recite što ste obećali građanima reći!

Komentara 27

Avatar Matija22
Matija22
16:39 28.05.2014.

Vratit ćes se ti ubrzo starom poslu kad izgubiš izbore pljuvanju drugih po saboru kao oporba jedino ste za to sposobni ,a milanka opačić će opet plakati i kmečati po saboru šta nije više na vlasti.

Avatar Robert28
Robert28
17:09 28.05.2014.

Šmrc, Maras je zabrinut jer kriminal SDP-a izlazi u javnost, a on bi da sve ostane među njima i da samo drugovi SDP-ovci znaju koliko su oni sami lopine!

HR
Hrvatska3014
16:40 28.05.2014.

SDP u statutu nema Hrvatske, tak da vam badave rošade!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije