Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ODBRUSIO NOVINARIMA

Linić: Svašta mogu razumjeti, ali ovo silovanje ne mogu. Što hoćete od mene?

Slavko Linić
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
28.05.2014.
u 13:12

Linićeva stranačka kolegica Dragica Zgrebec ne zna što bi on mogao otkriti o premijeru kada konačno progovori i ne želi "takve stvari komentirati prije reda"

Što to bivši ministar financija Slavko Linić ima reći o svojim odnosima s premijerom i hoće li u tom javnom istupu koji je nakon smjene najavio za dane nakon europskih izbora biti jednako žestok kao što se priča da je bio u ponedjeljak navečer na sjednici SDP-ova Županijskog odbora Primorsko-goranske županije, pitanje je koje svakoga zanima. Novinari su danas od njega u Saboru pokušali doznati kada će sazvati tu dugo iščekivanu konferenciju za novinare, no Linić još nije bio raspoložen za razgovore.

– Svašta mogu razumjeti, ali ovo silovanje ne mogu. Neću ništa govoriti, što hoćete od mene? – rekao je Linić novinarima, a na njihovo uporno inzistiranje da kaže kada će progovoriti, odgovorio je "kada sazovem press-konferenciju.

Linićeva stranačka kolegica Dragica Zgrebec ne zna što bi on mogao otkriti o premijeru kada konačno progovori i ne želi "takve stvari komentirati prije reda". Jednako tako nije željela nagađati, odnosno, kako je rekla, odgovarati na hipotetska pitanja o tome hoće li Slavko Linić biti izbačen iz SDP-a ako bude kritizirao premijera Zorana Milanovića.

>> Milanović: Za mene je slučaj Linić gotov! Ako ima nešto konkretno, neka kaže...

Komentara 32

MA
Maserati
13:26 28.05.2014.

hvala linicu....dobio sam okladu,,,kladio sam se,,,,da nece zucnuti,,,, dobio je pozamasnu sumu za sutnju,,,,gdje su one velike rijeci,,,poslje izbora cu reci ...istinu....znaci do sada je lagao,,,,zar ne bi trebao biti iza resetaka,,,,ili on ili njegov sef milanovic jer sada je vise nego ocigledno da lazu narod,,,ali sdp je dao linicu novac za sutnju i normalno ovaj stari lisac je bolje uzeo novac kao sto je radio i do sada ostetio je hr i zaduzio da se nece povratiti 10 god ako sam malo i rekao,,,ostavke i onaj tko je odgovoran iza resetaka to je jedina opcija dosta je sepurenja i bahatosti dosta je afera ,,,prvo...vratiti sav novac koji su pronevijerili u svojim prljavim muckama,,,drugo,,,ostavke,,,,i trece ,,,onaj tko je odgovoran iza resetaka i da se procesuiraju i osude za pljacku neka prave drustvo sanaderu jer i on je iza resetaka upravo zbog ovih muljanja,,,karamarko na tebi je sljedeci korak a narod je uz tebe ,,,to se i sada vidjelo...

Avatar ilija.pravednik
ilija.pravednik
13:26 28.05.2014.

Pa zar to nije demokracija? Barem nas tako poučava Milanović da se i suprotno mišljenje mora uvažiti. Ili je i to dio lažnog plana 21? Znam samo da mi vas je dosta i da nestajete. I to Hrvate raduje.

Avatar Django
Django
13:32 28.05.2014.

Ma stvar je potpuno jasna. Prijetnjom da će progovoriti, Linić ustvari poručuje Milanoviću da nije pametno pokretati bilo kakve sudske procese protiv njega. Drugim riječima - pusti me na miru, pa ću i ja tebe. A putra na glavi imaju obojica, tako da će ovaj status quo i ostati, dok god se ne upetlja DORH. A ako se upetlja, e tek onda će početi čerupanje u kokošinjcu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije