Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 42
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BORBA U AFGANISTANU
Povratak na članak

Stvara se pokret otpora protiv talibana: Talibanistan ruše u dolini Pandžšir

Toliko smo se dugo borili za društvo u kojem bi djevojke mogle postati liječnice, naši mladi ljudi mogli plesati i slušati glazbu ili biti na nogometnim utakmicama, poručuje Ahmad Masud

Komentari 18

Avatar SileZla
SileZla
23:42 19.08.2021.

U dolinu Pandžšir treba slati sve afganistance koji su pobjegli i sad traže azil, uključno i politički vrh i one pilote vojnih zrakoplova koji su zbrisali. Nek oslobode 15% posto države i tamo naprave sekularni Afganistan.

VL
KU
Kuronja20cm
23:27 19.08.2021.

Stvara se moj kuki ne pokret otpora! Pokret otpora će put Njemačke po sicijalnu pomoć i ostake benificije.

VL
GU
General_U
01:18 20.08.2021.

Gledam video di talibani ubijaju zaroblhenike koji kleče s metkom u potiljak jednog po jednog a onda rafalima masakriraju njihova tijela. Isto tako tridesetak talubanskih smradoca okružili jednu afganistanku natirali je da klekne a jedan od tih gadova drži govoranciji iznad nje nakon par minuta kad je završio isto metak u potiljak i kunačine slave kakav ološ i zatucana sto..su te tlalibančine..

VL
Avatar BlackCalder
BlackCalder
23:31 19.08.2021.

Mujahedini ili Talibani, pitanje je sad? Isto sr*nje drugo pakovanje.

VL
Avatar yumamic
yumamic
23:36 19.08.2021.

Njihovim ćaćama je i jedan od najvećih Amerikanaca Rambo pomagao da se bore za slobodu i prava žena protiv ugnjetavanja bijelih Sovjeta.

VL
IJ
istinaa__jako_boli
08:33 20.08.2021.

Hahaha, predali im sve oruzje i sad ce da se bore protiv njih. Pa koji idiot moze da povjeruje u takve kretenizme? Da su planirali da se bore protiv njih, ne bi se predavali.

VL
MP
marinko.przolica
09:26 20.08.2021.

Amerikanci se nadaju da će se nestabilnost iz Afganistana preliti u Kinu, Rusiju i Ruske stanove, no mislim da su se tu prevarili. Rusi su se naučili s tim nositi u Čečeniji a Kinezi po cijeloj Africi. Platiš nešto sitno lokalne divljake, pustiš da žive kako hoće, malo rudariš, napraviš gdje ti treba koju cestu, ocinkaš kad treba kojeg opozicionara i nemaš brige...

VL
BR
Brda
07:41 20.08.2021.

je, kako da ne ... ajmo peglat sliku o muđahedinima, a kad naprave sranje negdje u europi, bit će šok i vjeverica

VL
MI
Milas
11:09 20.08.2021.

Kakav k.u.r.c.e.v.i pokret otpora! Da su se mislili borit, borili bi se. Ameri su ih naoruzali, Ameri su ih obucili a oni predali zemlju bez borbe.

VL
MP
marinko.przolica
09:20 20.08.2021.

Niti prije 20 godina niti sada neće Talibani kontrolirati sva plemenska područja. Da se SAD nije igrao demokracije mogao je stvoriti više plemenskih vojski koje bi kao i inače svaka štitila svoje područje i mogli su se povući prije 15 godina... Neki područja bi bila veći a neka manji talibanistan... Na kraju krajeva to su i bili u 20 godina okupacije u skoro cijeloj zemlji osim u par gradova s visokom koncentracijom okupatora... I u ovih 20 godina su izvan većih gradova imali plemenski šerijatski zakon... To imaju i u svojim četvrtima po Europi, samo se mi pravimo da ga nema...

VL
DU
Deleted user
23:31 19.08.2021.

Ameri to Nece dozvoliti,oni su i talibane doveli na vlast

VL
Avatar Jack Daniels
Jack Daniels
01:01 20.08.2021.

Ako bi se vrsile nekakve usporedbe onda bi ispalo da Talibani vrse oslobodilacku akciju ( jer su Afganistanci, oni pravi). Oni koji su dosli nepozvani u Afganistan, su ustvari agres ori i povlace se iz Afganistana sa njihovim kolboracionistima.Znaci Talibanii imaju ulogu, Hrvata, oslobodilaca a USA i NATO ulogu Srba , agresora.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.