Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 122
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Osjećajni lopov
Povratak na članak

Studentu ukrao laptop, no onda mu je stigla poruka s neobičnom ponudom

Ostavio sam ti telefon i novčanik, nadam se da ti to nešto znači, napisao je kradljivac studentu

Komentari 5

VI
Vito
07:41 29.11.2018.

Danas postoji dodatak u računalnim programima koji otkrivaju gdje se nalazi ukradeno računalo. __ Samo je potrebno kod kupnje uključiti taj program i više ne morate brinuti hoće li ga netko ukrasti. __ Automatski šalje na server svoje podatke - serijski broj "čipa" bez kojeg nije moguć rad na tom računalu. __ Krađu jednostavno prijavite i svatko tko nakon prijave pokrene računalo je lopov. __ Lopov računalo može prodati, ali tako prenosi krađu na osobu koja ga prva uključi - znači -- računalo je praktički beskorisno bilo kome nakon prijave krađe. __ To se odnosi na sve prenosive i neprenosive uređaje koje imaju "čip" pomoću kojeg postaju korsn sredstvo komunikacije - računalo ma kako ga nazivali. __ "Praktički" više nije potrebo tragati za IP adresom, već samo iz daljine pomoću drugog računala isključiti ukradeno računalo čim vlasnik primjeti krađu te tako "uništiti" ukradeno računalo. __ Na žalost, mnogi to ne žele primjenjivati pa je smiješno što se jadaju da im je ukradeno računalo.

VL
VI
Vito
07:43 29.11.2018.

Na žalost broj i stvarni komentari ponovo nisu jednaki --- Zašto???

VL
DO
dosta
06:05 29.11.2018.

Bas tebe, koliko?

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.