Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 152
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PRIJE SJEDNICE SENATA
Povratak na članak

Studenti najavili prosvjed: 'Nemojte dopustiti da Hrvatski studiji postanu odjel'

Imali smo prilike u medijima pročitati da smo izmanipulirani od strane određenih političkih opcija i to smatramo uvredom, stoji u priopćenju.

Komentari 11

Avatar TAJSAM
TAJSAM
22:13 16.01.2017.

počeli su komunisti udarati i sa bokova. naime sve zlo je poteklo iz bolesnih glava onih koji bi htjeli da Hrvatska poklekne i padne u komunističke ruke jel se svakodnevno otvaraju događaji koje normalni Hrvati ne mogu ni zamisliti. uskoro se nadam da če biti otkriveno puno afera koje su drugovi sprovodili u svojim bolesnim glavama. kako bi zatomnili svoje nastrano ponašanje i pljačku svakako bi htjeli proizvesti kaos. vjerujem da je naše društvo zrelo za sve dogovore i toleranciju. pozdrav dobrim ljudima

VL
GE
generaly
23:57 16.01.2017.

Ukidanjem i manipuliranjem Hrvatskim studijima omogućava se monopol FIlozofskog fakulteta s ideološkim kadrovima i ideološkom podukom iz društvenih i humanističkih znanosti.

VL
SO
Somelier
07:34 17.01.2017.

Studenti su kao guske u magli. Nek se ti isti studenti pobune i smjene sve rektore i profesore iz onoga sistema koji im i dalje prodaju maglu. Sa tim naukom i znanjem nemaju šanse u Hrvatskoj a kamoli vani. Nek oni budu ti koji će zapoćeti lustraciju.

VL
Avatar Josko70
Josko70
08:47 17.01.2017.

Ja se pitam šta oni uče ili dali uopće žele učiti i nešto naučiti? Ja bi vam preporučio da idete malo raditi ako vam se ne uči!

VL
VE
verrmaj
22:27 16.01.2017.

Jeste li sigurni da ce vam dozvoliti prosvjed , !!!

VL
Avatar Ironman0105
Ironman0105
22:16 16.01.2017.

bas me zanima gdje bi to "u tudjini" osobe s zavrsenim hrvatskim studijima trazile kruh?

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.