Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 190
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BORBA BLOKADOM
Povratak na članak

Studenti Hrvatskih studija nastavili blokadu nastave: Danas sastanak s rektorom Sveučilišta

'Bili smo najnaprednije društveno-humanističko učilište u Hrvatskoj. Zar to ništa više ne znači onima koji odlučuju o politici upisa?'

Komentari 1

DU
Deleted user
13:21 21.03.2017.

Koliko studenata tamo studira filozofiju, koji je prosjek studiranja, koliko upisanih završi studij i gdje se vide nakon završetka studija. Da li u Hrvatskoj da rade ono za što su se školovali i za što im iz svojih prihoda izdvajamo novac ili će po Europi konobariti i snažiti grabe. Ako je završenih studenata ekonomije, filozofije i još nekih fakulteta previše za hrvatske potrebe treba reducirati upise na potreban broj.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.