Studenti agronomije dobili prvi sveučilišni udžbenik na hrvatskom jeziku o vinarstvu
Pisan je u skladu s programom koji se izvodi na Agronomiji i sličnim sveučilištima, te sadrži temeljna znanja iz područja enologije, enokemije, enomikrobiologije, enotehnologije i senzornog vrednovanja kvalitete vina
Komentari 1
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.
Iz čega su dosad učili?