Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Strategija obrazovanja
Povratak na članak

Treći put u četiri godine imenovano stručno povjerenstvo

Po najavama već sljedeći tjedan trebali održati prvu sjednicu i nastaviti s radom

Komentari 6

Avatar Becarina
Becarina
20:07 15.12.2017.

Ono SDPovo povjerenstvo je i trebalo srusiti.

VL
DU
Deleted user
07:00 16.12.2017.

Jedina i prava obrazovna reforma je nastavnicima uciteljima osoblju odmah povecati place za 20% a strategije kurikulum agencije povjerenstva su price politicara da skrenu pozornost s pravih tema evo price pitaju jednu zenu bi li radila za 5 tisuca kn kn place a o ona kaze a kaj bi to je menjsa placa kak ima vucitel po kojoj strategiji zgubidani u saboru imaju tri puta vecu placu od nastavnika po strategiji use nase ipodase ili tko je jamio jamio je....

VL
RE
realisticki
10:36 16.12.2017.

Kad već ne rade ništa, osim što osnivaju povjerenstva, onda nek osnuju jedno povjerenstvo za osnivanje drugih povjerenstva, pa su nakon toga ne moraju radit baš ništa.

VL
DU
Deleted user
19:34 15.12.2017.

Još jedan od dokaza nesposobnosti političara; od predsjednika Vlade na dolje. Nisu u stanju prerezati hobotnicu kriminala u nogometu, nosu u stanju riješiti goruće probleme zdravstva, nisu u stanju stati na kraj kriminalu i pljački Hrvatske, nisu u stanju discipliniratiti članove svojih stranaka, tijela, ministarstava...pa tako evo po n-ti put pokušavaju urediti obrazovanje - možda da pitaju g. Borasa? i ljude koji ga očito podržavaju?

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.