Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 97
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'DR. PROPAST'
Povratak na članak

Stručnjak koji je predvidio recesiju 2008. sada ima još gore predviđanje za jesen: Ovo još nismo imali...

Ekonomist Nouriel Roubini, poznat po svojim pesimističnim prognozama, predviđa da će američko gospodarstvo do kraja ove godine ući u recesiju.

Komentari 6

Avatar Sidewinder
Sidewinder
16:36 24.06.2022.

Ruski trolovi se iz fotelje raduju krizi i ratovanju... kad Putinu nebudete korisni poslat ću vas u rovove na Ukrajinu.

VL
XA
xaron
22:41 23.06.2022.

Kad pogledaš likove na čelu država, sve je jasno. Drugačije se i nemože završiti.

VL
WW
walter wolf
12:05 23.06.2022.

naredna dva tjedna su ključna

VL
DU
Deleted user
11:17 23.06.2022.

Za sada svi govore o recesiji i nadolazećoj krizi. Čak ni Mr. Doom ne vjeruje da će biti slična onoj iz 1933 koja je bila početak uzroka svjetskog rata, ali i početak nove ere.

VL
MA
Maersk
13:30 26.06.2022.

Sve je to umjetno i ciljano uradjeno i to svaki put kad dolazi do velikih promjena,izazivaju rescesiju i pumpaju ljudima glave kako je netko tamo kriv zbog te situacije.nista nije slucajno,sve se pomno planira i detaljno odradjuje,malo se moze oteti kontroli ali na to ONI racunaju. Korona je bila dio toga,ukrainski rat je dio toga,znaci sve dogovireno i po planu,a sami razlog zbog cega sve to rade nije za nase dobro.toliko su ljude izmanipulirali da su ljudi stvarno naivni i glupi ko k.... Koju poruku poslat,mozda nam svima i treba to sto nam rade kad smo tupsoni,ko zna mozda da sam i ja neki visokorangirani mason ili neko poput Schwaba mozda bi vas gazio i vise nego mrave,s gustom,jer kad vidis da je netko glup i vjeruje sve, treba ga gazit i cipirat i cijepit ma sve.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.