Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 153
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SMJERNICE WHO-A
Povratak na članak

Stručnjaci savjetuju da covid-19 ne liječite ovim lijekom

Stručnjaci WHO-a snažno savjetuju da se lijek hidroksiklorokin, koji je revolucionarnim 'proglasio' Donald Trump ne koristi u procesu liječenja covida-19 jer nema značajan učinak na zaraženim pacijentima.

Komentari 4

ZN
znam
12:23 02.03.2021.

Zemlje clanice WHO-a su obavezne slijediti njihove smjernice; sve osim USA i Irana. Glede HCQ, Dr Zelenko i drugi su uspjesno lijecili pacijente oboljele od covid-a sa dodatkom cinka i sumameda (po potrebi) i jos nekih lijekova i vitamina. Posto je lijek bio jeftin i dostupan to se nije svidjelo pharma industriji i poceli su raditi istrazivanja sa ciljem da diskreditiraju ucinkovitost HCQ. HCQ je siguran lijek, koristio sam ga za vrijeme boravka u Indiji prije 20 godina. Za lijecenje covid-a bitno je poceti prvih pet dana, kada citokinska oluja krene tada je kasno. Za vise informacija pogledati protokol Dr Zelenko.

VL
DU
Deleted user
15:19 02.03.2021.

To je za WHO i njihove financijere kao Gates prejeftino i tu ne mogu zaraditi stotine i stotine milijardi dolara pa zato ne vrijedi!!!

VL
ZN
znam
13:42 02.03.2021.

Jucer sam gledao intervju Norvezanke koja je radila u WHO. Bill Gates je htio da ima pravo glasa kao zemlje clanice WHO-a ali nekako mu nisu dozvolili direktan glas. Inace, prema njoj cijela prica pocinje 2009 kada WHO mijenja definiciju pandemije. Njeno ime je Dr. Astrid Stuckelberger.

VL
ZV
zvezdomor
12:27 02.03.2021.

Kad oni tako kažu onda je lijek sigurno odličan al im kvari busines

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.