Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Što kažu stručnjaci
Povratak na članak

Most napada jer traži prostor, ali Jandroković ima veću odgovornost

Na provokacije Nikole Grmoje prije je “pao” i premijer Andrej Plenković, koji se krenuo naguravati s njime, a ovaj put i Gordan Jandroković

Komentari 19

Avatar ovdje Maks
ovdje Maks
11:50 12.05.2019.

U nedostatku argumenata Grmoja uvijek pocne lagati i klevetati, tipican Mostovac. Na onakve uvrede i klevete Jandrokovic je preblago odgovorio.

VL
VO
vorda400
07:44 12.05.2019.

Most napada jer su izbori blizu a ankete pišu da su gori nego živi zid pa onda malo drame u saboru da si popularnost dignu

VL
DU
Deleted user
21:00 11.05.2019.

Naslađujem se kmekom. Jandroković je car. Trebao je Grmoju poslati u PM. Bio je preblag prema goriloglavom.

VL
ST
Stjepan2103
20:24 11.05.2019.

nije u redu da Grmlja onako grmi... treba normalnim tonom iznijeti argumente, draga Tea to nisu provokacije...tak da ga, već dugo nismo imali tak dobrog predsjednika sabora, može saslušat...

VL
ST
stefj
20:04 11.05.2019.

Ne vidim zašto se ne bi odgovaralo istom mjerom. Ako se već vrijeđa i izmišlja, ne vidim zašto i druga strana ne bi radila isto. Ionako je nivo izričaja u saboru vrlo nizak, što niži, to će prije biti u medijima... Druga stvar je da je Most opet u silaznoj putanji i treba žestoke reakcije da si podigne rejting. Za njih vole glasati oni koji rezimiraju - kak im je dobro spustio... No, tu se sada pojavio problem, a to je da je veliki dio opozicije takav, bar onaj koji mediji favoriziraju. I Maras i Bulj i Grmoja i Bunjac i još mnogi shvatili su da im je jedini način da se probiju blizu naslovnice neki incident. Što više vrijeđaju ili bolje provociraju, to će dobiti veći prostor u novinama... To možemo slobodno nazvati saborskom pornografijom, a akteri su poput onih Kardashianki, samo što ne zarađuju novce, već političke poene. Rezultat je otprilike isti - puno priče i skandala, a rezultat za državu i društvo ravan nuli, čak i štetan...

VL
Avatar Urbani
Urbani
12:04 12.05.2019.

Jandrokovic je 100% u pravu, nije ovo prvi nego barem stoti put.

VL
PR
prajdali100
20:18 11.05.2019.

Ma nek je nama Puhovski pojasnio stvari, odmah se lakše diše.

VL
SU
sunce12345
20:10 11.05.2019.

Mir ,mir ,svim ljudima dobre volje!

VL
DU
Deleted user
11:32 14.05.2019.

Treba raspisati referendum za gašenje Mosta - obični prevaranti i populisti - čitaj NEZNALICE

VL
DU
Deleted user
19:52 11.05.2019.

Njonjo je popizdil, nebu dobro!

VL
RP
rpzagreb
14:30 12.05.2019.

Saborski freak show traje i traje. Da imaju trunke odgovornosti napravili bi nešto, barem nešto malo da se maknemo sa dna Europe.

VL
SE
senior
20:00 11.05.2019.

Njonjo njonja izgubljen u vremenu i oprostoru. Nije kriv, to je njegov intelektivan maksimum. Jadan on.

VL
DU
Deleted user
23:57 11.05.2019.

Jedina uvreda koja se isčitava, a direktno pogađa Predsjednika Sabora je nadimak Njonjo, koji je uzgred spomenut uz puno ime i prezime i sviđalo se to nekome ili ne ali se godinama provlači kroz medije i javni prostor. Međutim reakcija, pa i na provokacije, i tako u polupraznom Saboru, je neprimjerna prije svega obraćajući se saborniku sa 'ti', a potom ga nazivati 'u najmanju ruku smećem'. Ovime se narušava i dostojanstvo Sabora. Ne zavaravajmo se jer to nije primjereno i na razini odgovornosti i institucije. Svatko tko brani takovo istupanje predsjedatelja ima problema kako sa pristojnošću i sa odgovornošću za javno izgovorenu riječ. Ukoliko se Predsjednik Sabora nije u stanju kontrolirati u ovako benignoj situaciji kako je za očekivati njegovu staloženost u nekom krizom stanju? U svakom slučaju sabornici imaju mogućnost i iznijeti neugodnosti drugoj strani i gledajući govor i žestinu svaki prozvani mogao je odgovoriti govorniku i iznijeti da nije u pravu! Eto, te institucije odgovora nema, ali vrijeđanja ima s time kada to čini nedostojno predsjedavatelj tada se javlja sumnja u njegove sposobnosti i odašilje se kriva poruka.

VL
màrley
20:05 11.05.2019.

Ovi iz zlocinacke su jedna jako mentalno i dusevno izopacena i mracna ekipa ljudi, ruglo ljudskoga roda. Oni i gazde im iz Minkena i Berlina su najnizi izrodi ljudskoga roda, najgore sto je planeta Zemlja ikada iznjedrila. A sto je najludje od svega, i umjesto da se sada takvi, izopaceni i sugavi, svi skupa maknu negdje na margine drustva, oni se bolesno koprcaju, da bas oni takvi, najgori, zajedno sa gazdama iz Berlina zajasu citav civilizirani i pristojni svijet i nametnu sebe za gospodare zivota i smrti na kontinentu? Zar moze Frankenstajnskije?

VL
VJ
vjernicibrkićlucićitomašević
20:03 11.05.2019.

molim večernji da se uozbilji.ostali smo uskraćeni za zrnca mudrosti iz opusa roberta kopala,ivice relkovića,maldinija,davora ivankovića,vlade košića........ najbolje bi bilo da se svi problemi u hrvatskoj riješe zakonom koji bi se zvao ,,lex hdz,, .u prvom i jedinom članku tog zakona bi stajalo ,,svi u hrvatskoj su ,,komunjare,, osim šeksa,škegre,valentića,božinovića, varge,ronka...svi su lopovi osim sanadera,vrdoljaka,kalmete,ferenčaka, svi su ,,nemoralni,, osim pauka,kostelić,brkića,tomaševića,lucića, svi su ,,mrzitelji hrvatske,, osim sauche,mišića,škibole,puh, svi su ,,srbi,, osim opačić,pupovca te kao takvi nemaju pravo bilo što govoriti ili raditi. postoje i drugi izuzeci osim nabrojanih a te će izuzetke utvrđivati i o istima izvještavati javnost posebna komisija članovi koje će biti monsinjor kurečić,šeks,sokol,resler , saucha,škoro, niko i njegov brat robert također kovač,robi kopal,davor ivanković,relković i maldini.sve odluke ove komisije bit će donesene aklamacijom.

VL
MS
mala_sova
19:54 11.05.2019.

Meni je upalo u oči nešto drugo, naime apsolutno nitko od HDZ-ovske saborske lopovske boranije nije reagirao na Grmojine provokacije. Prije su u takvim situacijama znali ušutkavati oprobenog govornika, ovog puta ništa.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.