Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 27
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
bolest je ljeti puno blaža
Povratak na članak

Stručnjaci o porastu broja novooboljelih: Nitko neće uspjeti eliminirati virus...

Istraživanja pokazala da kombinacija eksperimentalnih lijekova, heparina i steroida povećava šanse za ozdravljenje teško oboljelih.

Komentari 18

IV
ive365
08:11 20.06.2020.

A što ako virus mutira čega se znanstvenici boje pa krene umirati 20% zaraženih.. onda cete isto govoriti.?. onda ne da ce se zatvoriti kafici nego Ce se sve zatvoriti i moći cete zaboraviti na zivot kakav ste do sad vodili

VL
AA
Aartur
03:31 20.06.2020.

Taj virus bi do prije 30-40 godina prošao posve nezamijećen. Sada već postaje puno veći problem kako eliminirati posljedice karantene koja je bez pravih razloga nametnuta širom svijeta.

VL
DU
Deleted user
01:29 20.06.2020.

No dobro, ako se uspije pomoći bolesnicima s težim oblikom, a ostane samo blaži oblik, nešto kao blaža gripa, u čemu je problem? Smak svijeta radi prehlade? Zaista ste postali nenormalni.

VL
DU
Deleted user
22:40 19.06.2020.

Dosadno ili predosadno, pitanje je sad!?

VL
Avatar Bud Humski
Bud Humski
06:49 20.06.2020.

Ni ostale viruse gripe nismo eliminirali pa nas je ipak svakim danom na planetu sve vise i vise. Smrtnost od posljedica ovog slavnog virusa nije nista veca, mozda je cak i manja nego od posljedica sezonske gripe, usprkos svim naporima pumpanja statistike smrtnosti. Svakom tko razmislja svojom glavom je jasno da ovo nije bila nikakva pandemija nego "plan-demija". Mnogo vise od slavnog virusa mene brine cinjenica da za ovu laz i podvalu jos uvijek nitko nije odgovarao i najvjerojatnije i nece. Mafija je ostala na svojim pozicijama i slobodna je planirati slijedeci udar na covjecanstvo... Ovcice su dovoljno isprepadane, pristat ce na sve... ukljucujuci i planirano chipiranje, totalnu kontrolu i dehumanizaciju covjecanstva...

VL
PV
prcko.vita
12:14 20.06.2020.

Stvar se mora sagledati općenito, zdravstvo i kvalitetna medicinska zaštita dostupna svim građanima je glavni stup jedne moderne socijalno osviještene države. Pogledajte koliko je kvalitetnih liječnika otišlo iz Hrvatske, pogledajte kakvom opremom raspolaže naša medicina. U vrijeme kada se u normalnim europskim zemljama operativni zahvati rade pod mikroskopskom točnošću uz pomoć robota naše zdravstvo grca u dugovima, liste čekanja su astronomske, a građani dobivaju najjeftinije lijekove koji samo djelomično ili nikako pomažu napaćenim i prevarenim građanima. Zna se tko je kriv i tko je dopustio da naše zdravstvo padne na tako niske grane, to su stranke (ljudi na vrhu tih stranki) koje su bile na vlasti zadnjih 30 godina. Kako onda očekivati da ćemo mi biti uspješni u borbi sa modernim bolestima, i virusima?

VL
PE
penelopea2
23:46 19.06.2020.

Neka doticni ''strucnjaci'' teroriziraju sebe i svoju uzu i siru obitelj, i neka se skinu sa grbace civilizaciji, dosta vas je bilo. Ovo sto smo gledali ovih mjeseci, sav taj medijski terorizam, logore i uhodjenje i pracenje gradjana, to smoo gledali samo za vrijeme nacisticke Njemacke i nikada vise u povijesti covjecanstva. Docim se Nijemci docepaju Europe, svijet zavrsi u logorima s njima. Fujjjj!!!

VL
PL
@ploto@
06:49 20.06.2020.

Samo nas Bil Gates cjepivo može spasiti !!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.