Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 117
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
smjena Žunića
Povratak na članak

Štromar: Sutra ćemo imati novog direktora APN-a

V.d. direktor APN-a Krešimir Žunić je za 975 eura po četvornom metru lani zajedno sa sinom kupio stan iz APN-ova programa društveno poticane stanogradnje, a u vrijeme kupoprodaje bio je zamjenik direktora APN-a i osoba koja je odlučivala o prodaji državnih nekretnina

Komentari 6

DU
Deleted user
14:47 29.01.2020.

hnsovi ministri ministrice i zaposlenici po drzavnim poduzecima nemaju legitimitet ..tamo su dospjeli politickim trgovinama.. to je modus operandi hnsovke pusicke koja je bila ministrica vanjskih poslova!!!!!???????

VL
Avatar Aristarh
Aristarh
14:46 29.01.2020.

Ko misli da poslije Žunića ne dolazi novi žunić taj se vara. Novi neće namjestiti kupovinu stana sinu nego nekom dobro sakrivenom prijatelju. Od njega može dobiti ili novac ili kupiti isti stan kad prođe sve. Nema poštenih pogotovo u HNS.

VL
BB
Bruno_Bear1
14:25 29.01.2020.

A tko će smijeniti mafiju HNS-a čija hobotnica ima svoje krakove u svim državnim tvrtkamam kao što je HEP, u državnim upravama, ministarstvu graditeljstva , u lokalnim upravama sjeverne Hrvatske ?

VL
PR
prajdali100
15:08 29.01.2020.

Kaže taj Žunić da je zapanjen " koliko on nema" !!!! Pa gdje nalazite te tipove ? Užas.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.