Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 11
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BUČINO ULJE
Povratak na članak

Stroga pravila za domaća bučina ulja police pune lošijim stranim

Proizvođače koji ga rade po propisima ugrožavaju rigorozni nacionalni propisi i konkurencija, a veliki dio onih koji nemaju ni registriranu proizvodnju lovi u mutnom

Komentari 1

SA
samoborka
23:06 17.06.2019.

Opet je Naše najbolje? A-haa... Pun mi je k..ukuruz tih prica o "našem najboljem svemu i svačemu". Nitko me nije toliko puta namagarčio kao domaći proizvođači svojim " kvalitetnim, domaćim, prirodnim proizvodima". Ako je tako sve kvalitetno kao što tvrdite (svi proizvodjači u Hr), lijepo to sve skupa izvezite i prodajte na tržištu EU. Ali,malo morgen..ne zadovaljate kriterije nigdje.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.