Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
GODIŠNJI HOROSKOP

Strijelci, živjet ćete u oblacima, no pripremite padobran za pad

Par
Foto: Thinkstock
1/2
17.01.2020.
u 11:32

Ako ste rođeni u razdoblju između 3. i 12. prosinca bit ćete skloni idealiziranju osobe koja vam se sviđa

Koliko su strijelci u 2019. uložili truda, toliko će u 2020. imati razloga za zadovoljstvo.

Posebno će se to vidjeti u drugoj polovici godine. Tada ćete moći dovršiti ono što ste započeli i započeti ono što ranije niste uspjeli ili niste mogli započeti. Najvažnije je da budete dosljedni i ne mijenjate vaše ciljeve.

– Ako ste rođeni u razdoblju između 3. i 12. prosinca, bit ćete skloni idealiziranju osobe koja vam se sviđa. To poslije uvijek zna biti razlog za razočarenje ili žrtvovanje vlastitog identiteta. Neko vrijeme provest ćete u oblacima, to nije loše ako vas na zemlju ne spusti neka oluja. Zato imajte padobran za ljubavni pad – savjetuje astrologinja Anđelka Subašić.

Drugu polovicu godine iskoristite za poslovne prilike, a što vas još očekuje doznajte u videu.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije