Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 147
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PRIJAVLJENO POLICIJI

Zagrepčane na parkingu dočekala poruka: 'Uplati 500 kuna ili će ti auto biti ogreban'

Foto: Facebook
17.07.2020.
u 22:16

Na društvenim mrežama počela se dijeliti poruka koju su neki vozači našli na svojim automobilima ispred zgrade Super Andrija. I.K. sve je prijavila policiji

Imaš 24 sata da uplatiš 500 kuna ili će ti auto biti ogreban i to dosta ogreban. Sve što trebaš je kupiti Paysafecard u vrijednosti od 500 kuna na Tisku i poslati tih 16 znamenki na moj e-mail... Napiši registraciju auta u e-mail da znam da si to ti uplatio. Ja se ne šalim, ne uplatiš li novce, auto će ti sigurno biti ogreban - stoji u poruci.

Ovakvu zastrašujuću poruku našla je I.K. (29) iz novog Zagreba na svom autu u četvrtak oko 23 sata. 

- Poruku sam našla na autu oko 23 sata kad sam se vraćala s posla. Auto je bio dva dana parkiran ispred zgrade. Vidjela sam istu poruku na još nekoliko automobila na istom parkiralištu - rekla je za 24sata I.K. Parkiralište je kraj zgrade popularno zvane Super Andrija u Sigetu. Isti tren poslikala je poruku i proslijedila je prijateljima te pitala za savjet što da radi. 

Na parkiralištu u zagrebačkom naselju Siget, ispred zgrade popularno zvane Super Andrija, ispod brisača na automobilima, osvanula je ova poruka👹

Objavljuje Zagreb Te ZovePetak, 17. srpnja 2020.

- Rekli su mi da sve prijavim policiji što sam i napravila. Poslala sam sve na mail koji sam našla na stranicama policije, a auto sam zbog straha preparkirala - kaže naša djevojka.

Dodala je i to da je prema stilu pisanja stekla dojam da se radi o mlađoj osobi koja je prijavila grebanjem auta. Policija joj na mail nije odgovorila. 

Ključne riječi

Komentara 13

DU
Deleted user
00:48 18.07.2020.

Ovog bi preko e-mail adrese u nekoj zemlji u kojoj "institucije rade svoj posao" našli u roku 2 sata!

Avatar Gospodin Maminjo
Gospodin Maminjo
22:41 17.07.2020.

Netko jako inteligentan, ako mu je ovo i bila šala sad mu mogu prišit svako grebanje auta na tom području, koje je bilo i koje će biti, mislim ako ima htijenja nađe se preko maila.. I onako usput mala sitnicaa dragi VL, nije napisao “što” nego “šta”.

BI
Biouskoli91
08:29 18.07.2020.

Ja bi prije dao 500kn lokalnim stemerima da uhvate toga i polome mu prste...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije