Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PAO U PROVALIJU

Stravična nesreća: Vozač poginuo u padu kamiona s nadvožnjaka

Foto: Screenshot
13.11.2019.
u 21:26

Vozaču Opela koji je skrivio nesreću zbog neprilagođene vožnje prijeti osam godina zatvora

U teškoj prometnoj nesreći kod Ljubljane, u kojoj je došlo do sudara Opela Corse i teretnog vozila, smrtno je stradao 53-godišnji vozač kamiona, dok vozač Corse koji je skrivio nesreću nije ozlijeđen.

Vozač kamiona, da bi izbjegao nesreću, skrenuo je udesno, ali je pao preko sigurnosne ograde s 20 metara visokog nadvožnjaka ljubljanske obilaznice. Policija je cijeli dan provodila očevid, a utvrđena je velika materijalna šteta.

Vozaču Opela (41) koji je nesreću skrivio izgubivši nadzor nad vozilom zbog prebrze vožnje prijeti osam godina zatvora, prenose slovenski mediji.

Ključne riječi

Komentara 32

MO
moroder
21:45 13.11.2019.

Ovo je prestrašno, jadan čovjek...

VL
vlatx
22:25 13.11.2019.

Čovjek stradao ni kriv ni dužan. Užas.

HO
horton
21:44 13.11.2019.

Ne bih rekao da je vozač kamiona skrenuo desno da izbjegne nesreću, nego je corsa udarila u kamion dovoljnom snagom da ga malo zanese u desno, a kamena ograda je onda utjecala na daljnje izlijetanje kamiona.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije