Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 11
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ISTRAGA U TIJEKU

Stravičan zločin u BiH: Sin nakon svađe ubio oca, majku ozlijedio

bosanska policija
Denis Kapetanovic/PIXSELL
21.06.2021.
u 07:09

Ubojstvo se dogodilo oko 14:15 sati u ulici Kasindolskog bataljona. Sin je nanio ocu teške tjelesne ozljede zbog kojih je preminuo u bolnici

Stravičan zločin dogodio se jučer poslijepodne u Kasindolu u BiH gdje je sin tijekom svađe ubio oca, a majci je nanio lakše ozljede.

– Ubojstvo se dogodilo oko 14:15 sati u ulici Kasindolskog bataljona. Sin je nanio ocu teške tjelesne ozljede zbog kojih je preminuo u bolnici. Također, ozlijedio je i majku, ali je riječ o lakšim tjelesnim ozljedama – rekla je glasnogovornica PU Istočno Sarajevo Vesna Stokanović za Klix.ba.

Za sada nisu poznati detalji o tome što je prethodilo ovom stravičnom događaju, a više informacija bit će poznato nakon istrage i obavljenog uviđaja.

Ključne riječi

Komentara 1

SO
sokol99
09:08 21.06.2021.

E moj sine to je sva hvala roditeljima što su učinili za tebe.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije