Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ISTRAGA U TIJEKU

Stravičan zločin u Austriji: Majka nazvala policiju i priznala da je ubila troje djece

Austrijska policija
Reuters/ PIXSELL
17.10.2020.
u 18:34

Djevojčica u dobi od tri godine i osmomjesečni dječak bili su mrtvi, a najstarija, devetogodišnja djevojčica još je davala znakove živote pa je prebačena u bolnicu, ali je liječnici nisu uspjeli spasiti.

Austrijska policija istražuje smrt dvije djevojčice i dječaka u Beču čija je majka uhićena u subotu nakon što je nazvala policiju i rekla da je ubila svoju djecu. Žena u dobi od 31 godine nazvala je policiju rano jutros i rekla da je ubila svoju djecu te da želi počiniti samoubojstvo, priopćila je bečka policija.

Policija je došla u stan u četvrti Donaustadt gdje je uhitila ženu, koja si je sama nanijela ozljede, i pronašla tijela djece.

Djevojčica u dobi od tri godine i osmomjesečni dječak bili su mrtvi, a najstarija, devetogodišnja djevojčica još je davala znakove živote pa je prebačena u bolnicu, ali je liječnici nisu uspjeli spasiti.

Mrtvozornik je rekao da su djeca vjerojatno umrla od gušenja, izjavio je glasnogovornik.

Motiv ubojstva zasad nije poznat.

Majka i otac djece ozlijedili su jedno drugo tijekom nasilne svađe prije nekoliko tjedana. Nakon tog incidenta vlasti su naredile ocu da se privremeno iseli iz stana, navodi policija.

Međutim, glasnogovornik je istaknuo da ta svađa nije nužno povezana s ubojstvom djece.

Ključne riječi

Komentara 6

MO
modovisisajteMaraschino
19:32 17.10.2020.

zakazao sustav? izgleda da otac nije bo taj kojeg je trebalo udaljiti. no prije će vjerovati ženi nego muškom u takvim situacijama

DR
dragob3
20:40 17.10.2020.

Pogresnog su roditelja udaljili iz doma.

MK
mksdk
21:11 17.10.2020.

U nekim situacijama je izricanje bilo koje druge kazne osim smrtne, zločin sam u sebi.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije