Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 26
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
rezao im dijelove

Stravičan prizor: U stanu pronašli devet obezglavljenih i unakaženih tijela

Foto: Reuters/ PIXSELL
Autori: Hina, Vecernji list
31.10.2017.
u 09:04

Prvo su pronađene dvije glave u prijenosnom hladnjaku ispred stana, a kada je policija ušla naišli su na ostale dijelove tijela.

Japanska policija pronašla je devet obezglavljenih tijela u jednom stanu u Tokiju. 

Policija je potvrdila za AFP da je uhićen 27-godišnji Takahiro Shiraishi koji u tom stanu živi.

Prvo su pronađene dvije glave u prijenosnom hladnjaku ispred stana, a kada je policija ušla naišli su na ostale dijelove tijela. 'Tijekom istrage pronađene su glave s devet tijela, a nalazile su se unutar različitih spremišta u stanu', izjavili su iz policije. 

Glasnogovornik policije rekao je da je uhićeni muškarac izjavio da je raskomadao tijelo, smjestio ga u hladnjak te po njemu nabacao mačjeg pijeska kako bi ga sakrio. Osim što je odsjekao glave muškarac je rezao i dijelove tijela, kao i organe, koje je bacio u smeće. 

Među tijelima je bilo osam žena i jedan muškarac. 

Do muškarca došli istragom o nestaloj ženi

Do stravičnog otkrića policija je došla zbog istrage nestanka 23-godišnje žene, a kako se sumnjalo da je muškarac upleten pretražili su mu stan. Policija sumnja da je među pronađenim tijelima i njezino. Ustanovljeno je da su ona i muškarac izmjenjivali poruke preko Twittera nakon što je ona izrazila suicidalne misli na društvenoj mreži.

Napisala je na društvenoj mreži: "Tražim nekoga tko će se ubiti zajedno sa mnom", prenosi agencija Kyodo News navodeći policijske izvore.

Snimke sigurnosne kamere od 23. listopada pokazuju ženu koja je nestala prije tjedan dana i muškarca koji koračaju jedno uz drugo nedaleko od postaje Hachioji i blizu njegova doma, prenosi NHK. 

 

Ključne riječi

Komentara 3

Avatar megatronman
megatronman
12:19 31.10.2017.

Dečko vježbao rukovanje katanom.

LI
liliZG
12:59 31.10.2017.

a voli i sushi.

CE
centirion
13:24 31.10.2017.

Kraj svijeta dolazi!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije