Naslovnica Vijesti Svijet

Stravičan prizor: U stanu pronašli devet obezglavljenih i unakaženih tijela

Prvo su pronađene dvije glave u prijenosnom hladnjaku ispred stana, a kada je policija ušla naišli su na ostale dijelove tijela.
31. listopada 2017. u 09:04 3 komentara 11386 prikaza
Foto: Reuters/ PIXSELL

Japanska policija pronašla je devet obezglavljenih tijela u jednom stanu u Tokiju. 

Stršljen Brutalan napad Nije preživjela: Japanku (87) divovski stršljenovi uboli 150 puta

Policija je potvrdila za AFP da je uhićen 27-godišnji Takahiro Shiraishi koji u tom stanu živi.

Prvo su pronađene dvije glave u prijenosnom hladnjaku ispred stana, a kada je policija ušla naišli su na ostale dijelove tijela. 'Tijekom istrage pronađene su glave s devet tijela, a nalazile su se unutar različitih spremišta u stanu', izjavili su iz policije. 

Glasnogovornik policije rekao je da je uhićeni muškarac izjavio da je raskomadao tijelo, smjestio ga u hladnjak te po njemu nabacao mačjeg pijeska kako bi ga sakrio. Osim što je odsjekao glave muškarac je rezao i dijelove tijela, kao i organe, koje je bacio u smeće. 

Među tijelima je bilo osam žena i jedan muškarac. 

Do muškarca došli istragom o nestaloj ženi

Do stravičnog otkrića policija je došla zbog istrage nestanka 23-godišnje žene, a kako se sumnjalo da je muškarac upleten pretražili su mu stan. Policija sumnja da je među pronađenim tijelima i njezino. Ustanovljeno je da su ona i muškarac izmjenjivali poruke preko Twittera nakon što je ona izrazila suicidalne misli na društvenoj mreži.

Napisala je na društvenoj mreži: "Tražim nekoga tko će se ubiti zajedno sa mnom", prenosi agencija Kyodo News navodeći policijske izvore.

Snimke sigurnosne kamere od 23. listopada pokazuju ženu koja je nestala prije tjedan dana i muškarca koji koračaju jedno uz drugo nedaleko od postaje Hachioji i blizu njegova doma, prenosi NHK. 

 

njemačka policija RIJEŠEN SLUČAJ Policija u BiH pronašla odgovornog za ubojstvo u Njemačkoj otprije 27 godina, kazne ipak neće biti belgijska policija Pronađen na groblju Brutalno ubojstvo šokiralo Belgiju: gradonačelniku prerezan grkljan Klana: Dugogodišnji susjedski spor završio ubojstvom, policija privela osumnjičenog Kod Rijeke Na ulici pronađeno tijelo: dugogodišnji susjedski spor završio ubojstvom?
Zdravstveno osiguranje
Koliko košta zdravlje u 2019. i kako izbjeći duge liste čekanja

A1 izdvaja za Vas