Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 113
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TRGOVINA LJUDIMA

Strava u susjedstvu: Otac prodao 13-godišnju kćer muškarcu (47) za 3000 eura

pedofilija
Foto: Pixabay
03.03.2023.
u 18:47

U Srbiji je policija uhitila dvojicu muškaraca zbog sumnje u trgovinu ljudima. Pretpostavljaju da je otac svoju kćer za 3000 eura prodao drugom muškarcu. Prema neslužbenim informacijama srpskih medija svrha "kupoprodaje" mogao bi biti ugovoreni brak

Srpska policija uhitila je 44-godišnjeg Duška J. zbog sumnje da je za 3000 eura, kćer (13) prodao 47-godišnjem poznaniku Bojanu S. Djevojka je pronađena u naselju Bojnik iz kojeg je, također uhićeni, "kupac" te ju je preuzeo Centar za socijalni rad. Počinitelji su već poznati policiji. Otac je prijavljivan zbog nasilja, a protiv "kupca" je ranije podnesena kaznena prijava zbog sumnje u krivotvorenje rezultata glasovanja. Ovoga puta, obojica se terete za trgovinu ljudima. Prema neslužbenim informacijama, motiv dvojice počinitelja mogao bi biti ugovoreni brak piše Informer.

Muškarci će u pritvoru biti zadržani 48 sati nakon čega će biti izvedeni pred sud. Prema srpskom kaznenom zakonu prijeti im od 5 do 13 godina zatvora. Djevojčica će biti podvrgnuta liječničkim i psihološkim pregledima kako bi se utvrdilo je li zlostavljana.

VIDEO: Tri dana nakon nesreće: U Grčkoj još uvijek traju akcije spašavanja ozlijeđenih u sudaru vlakova

Komentara 2

ST
starsandstripes
21:25 03.03.2023.

zasto strava....pa mjesecima zelenocrveni govore da je to normalno i ok

MO
modovisisajteMaraschino
19:01 03.03.2023.

samo naše "pravosuđe" ne vidi trgovinu djecom

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije