Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 104
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Prijavljen 43-godišnjak

Strava u Suhopolju: Ustrijelio psa u glavu iz ilegalne kubure

pas
Davor Javorovic/PIXSELL/Ilustracija
04.12.2018.
u 09:45

Od počinitelja je oduzeto oružje, a slijedi mu kaznena prijava zbog počinjenog kaznenog djela ubijanje ili mučenje životinja i nedozvoljenog posjedovanja oružja

Zbog stravičnog ubijanja psa, kazneno je prijavljen 43-godišnjak s područja općine Suhopolje nadomak Virovitice. Iz ilegalne kubure ručne izrade ispalio je, sumnja se, hitac u glavu psa u dvorištu te ga na mjestu usmrtio. Pas je, priopćila je policija, miješane rase, a vlasnik je nepoznat.

- Od počinitelja je oduzeto oružje. Slijedi mu kaznena prijava zbog počinjenog kaznenog djela ubijanje ili mučenje životinja i nedozvoljenog posjedovanja oružja - izvijestila je PU virovitičko-podravska.

Ključne riječi

Komentara 9

MR
mrvi
10:11 04.12.2018.

Vlasnik je nepoznat????

NE
Nepokolebljiv
10:59 04.12.2018.

Platio veterinaru 800 kuna za svirepo ubistvo zivotinje, iz udruzenih zlocinackih pobuda, legalnom spricom. Da li bi ovako bilo bolje?

FL
Florian39
11:41 04.12.2018.

Bogme,po suemu navedenom ne gine mu manje od 3godine ..,,,nije ga ni steta

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije