Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 144
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ISTRAŽIVANJE U TIJEKU

Zločin u Splitu: Maloljetnik zatukao staricu tupim predmetom do smrti

Foto: Miranda Cikotic/PIXSELL/Ilustracija
27.09.2020.
u 19:52

- Na mjestu događaja obavlja se očevid i kriminalističko istraživanje je u tijeku, rekla je Sanja Nazlić iz splitske policije.

Splitska policija izvijestila je kako je u nedjelju popodne pronašla tijelo starije ženske osobe u stanu u Sukoišanskoj ulici, sumnjaju u nasilnu smrt, a privedena je jedna osoba koja se dovodi u vezu s tim događajem.

Tijelo je pronađeno u 17.40 sati, a kako se neslužbeno doznaje riječ je o 89-godišnjoj Helena.M koja je navodno zatučena tupim predmetom. 

- U službene prostorije policije dovedena je jedna osoba koja se dovodi u svezu s događajem. Na mjestu događaja obavlja se očevid i kriminalističko istraživanje je u tijeku, rekla je Sanja Nazlić iz splitske policije.

Dalmacija Danas neslužbeno doznaje da je počinitelj maloljetnik.

Ključne riječi

Komentara 15

LI
lily
20:58 27.09.2020.

Split je postao opasniji od Napulja. Sve je gore i gore, a prava kriza tek dolazi (zima).

CO
coky
20:25 27.09.2020.

Vjerovatno neki narkoman ubije staricu za 300 kn, na šta smo spali...30 godina zatvora,pa nek se tamo drogira.

DU
Deleted user
00:17 28.09.2020.

Svaka čast roditeljima što su odgojili....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije