Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 8
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
završio iza rešetaka

Strava u Orebiću: Slovenac se u kampu samozadovoljavao pred curicom (7). Već je osuđivan

zatvor
Miranda Cikotic/PIXSELL/Ilustracija
05.07.2023.
u 13:32

Nakon privođenja, sudac istrage je stranom državljaninu, osumnjičenom pedofilu, zbog opasnosti od bijega i mogućeg ponavljanja istog kaznenog djela odredio istražni zatvor u trajanju do 30 dana.

Zbog osnovane sumnje da je počinio kazneno djelo zadovoljavanja pohote pred djetetom mlađim od 15 godina, na Pelješcu je uhićen, lišen slobode i priveden dežurnom istražnom sucu Županijskog suda u Dubrovniku slovenski državljanin (31), inače kuhar iz Domžala. Potvrdio je to glasnogovornik dubrovačkog Županijskog suda, istražni sudac Pero Miloglav za Dubrovački vjesnik navodeći kako je osumnjičenik navedeno kazneno djelo počinio u jednom od kampova u Orebiću i to na štetu djevojčice iz Poljske, stare samo 7 godina. Djevojčica je u navedenom kampu sa svojim roditeljima boravila kao gošća, dok je slovenski kuhar došao s dijelom obitelji.

VEZANI ČLANCI:

Nakon privođenja, sudac istrage je stranom državljaninu, osumnjičenom pedofilu, zbog opasnosti od bijega i mogućeg ponavljanja istog kaznenog djela odredio istražni zatvor u trajanju do 30 dana. Razlog više za određivanje istražnog zatvora jest i činjenica da je, prema podacima iz pravosudnog spisa, uhićeni kuhar za istovrsno kazneno djelo već osuđivan u Sloveniji, gdje je i odslužio pravomoćnu zatvorsku kaznu u trajanju od godinu i pol.

Neslužbeno Dubrovački vjesnik doznaje kako je muškarac slijedio djevojčicu u WC orebićkog kampa. Tamo je pred djevojčicom masturbirao, što je primijetila majka djevojčice i prijavila ga, nakon čega ga je policija uhitila i privela u Dubrovnik.  

Navodno je malo nedostajalo da se članovi kuharove obitelji tijekom saslušanja u Istražnom centru s članom obitelji osumnjičenim za silovanje fizički obračunaju.

Video: Privođenje ubojice iz Siska

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije