Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 10
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
UŽAS KOD OPATIJE

Pucao u mladu djevojku, pa pozvao drugog muškarca da mu pomogne. Jedan je odvezao u bolnicu, drugi skrivao tragove

ilustracija policije
Grgur Zucko/PIXSELL
30.05.2024.
u 09:34

Nije poznato kako je 36-godišnjak liječnicima objasnio njezine ozlijede, no kako je bila ranjena hicem iz vatrenog oružja, bolnica je o tome bila dužna izvijestiti policiju

Za pokušaj ubojstva i pomaganje počinitelju nakon počinjenja kaznenog djela kazneno su prijavljeni 36-godišnjak i 53-godišnjak. Kako je priopćila PU primorsko-goranska, sumnja se da je 36- godišnjak 28. svibnja oko 21 sat bio u stanu na području Matulja. S njim je bila 23-godišnjakinja, a u nekom trenutku 36-godišnjak je pucao u nju. U kakvom su odnosu njih dvoje, što je motiv pucnjave te je li pucnjavi prethodila svađa, policija nije priopćila.

No naveli su da je malo nakon tog incidenta u spomenuti stan došao 53-godišnjak, kojeg je 36-godišnjak očito pozvao. On je pomogao 36-godišnjaku ozlijeđenu djevojku prenijeti u automobil, nakon čega ju je 36-godišnjak odvezao u KBC Rijeka gdje joj je ukazana liječnička pomoć.

Zadržana je na liječenju jer je, kažu u policiji, životno ugrožena. Nije poznato kako je 36-godišnjak liječnicima objasnio njezine ozlijede, no kako je bila ranjena hicem iz vatrenog oružja, bolnica je o tome bila dužna izvijestiti policiju. U svakom slučaju, nakon što se policija u sve umiješala, utvrdila je i da je 53-godišnjak sakrio tragove koji se, kako kažu u policiji, dovode u vezu s počinjenjem djela. Učinio je to, kako ga se sumnjiči, kako bi pomogao 36-godišnjaku, a nije poznato  ni u kakvim su njih dvojica odnosima.

Policija je provela kriminalističko istraživanje kako bi utvrdila sve okolnosti događaja. Starijeg muškarca je prijavila za pomaganje počinitelju nakon kaznenog djela, a mlađeg za pokušaj ubojstva. Mlađega vjerojatno čeka i dovođenje pred suca  istrage Županijskog suda u Rijeci.

POVEZANI ČLANCI:

 

Ključne riječi

Komentara 4

BO
BoljiSvijet
09:51 30.05.2024.

Ovo me podsjećq na o aj mučni slučaj iz Osj3ka gdje je policajac ubio onu mladu studenticu prava a Policija kasnije sve zataškavala pravdajući se da je on pucao slučajno čisteći oružje i davjući mu dosta vremana od trenutka ubojstva do intervencije jer mu otac isto radi u policiji da je sve počistio i uništio tragove o dinamici događaja tako da se očigledno bude izvukao jer tužitelj nema materijalne dokaze o pretpostavci da je on ubio namjerno tu jadnu djevojku,osim činjenice da je ubojica preko dva sata intenzivno čisto stan i sebe te zvao sve redom iz policijske postaje za savjete što da učini.

Avatar KorisnikZa2Kn
KorisnikZa2Kn
10:53 30.05.2024.

kako je to moguce kada imamo istambulsku??? Kako AP?

TH
than
10:24 30.05.2024.

Posjedovanje vatrenog oruzja, skrivanje tragova zlocina... Vec iz aviona vidis da se radi o mirnim, normalnim ljudima.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije