Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 43
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TRAŽI SE MAJKA

Strava u Njemačkoj: U školskom dvorištu pronađeno tek rođeno dijete, bilo je pothlađeno

Ilustracija
Reuters
06.01.2024.
u 21:16

Trenutačno nije isključeno da je majka djeteta skrivala trudnoću, porodila se bez pomoći i potom ostavila dijete u dvorištu osnovne škole.

U subotu ujutro slučajni prolaznik otkrio je tek rođenu bebu u dvorištu osnovne škole u Bielefeld-Brackwedeu, u Sjevernoj Rajni-Vestfaliji. Pokraj bebe nalazila se krpa s pupčanom vrpcom. Dijete, koje je bilo pothlađeno, hitno je reanimirano na mjestu događaja, nakon čega je prevezeno u bolnicu.

Prema priopćenju policije i Državnog odvjetništva u Bielefeldu, život djeteta i dalje je u opasnosti, a javni tužitelj Christoph Mackel nije želio pružiti dodatne detalje u ovom trenutku, piše Fenix Magazin.

Policija je na licu mjesta osigurala tragove koji bi mogli pomoći istražiteljima u pronalaženju majke djeteta. Korišten je i policijski pas kako bi se pratio trag. Trenutačno nije isključeno da je majka djeteta skrivala trudnoću, porodila se bez pomoći i potom ostavila dijete u dvorištu osnovne škole.

VEZANI ČLANCI:

VIDEO Strava u Parizu: Na Božić pronađeno pet tijela, među kojima je četvero djece

Komentara 1

SK
SkvikiZg
21:52 06.01.2024.

Čudno, do sad ni riječi o velikom poplavama u Njemačkoj. To sa bebom je stvarno grozno no i te poplave su do sad neviđene. Samo je Francuska do sad poslala pomoć a Njemci su uvijek svima pomagali. VL sramite se.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije