Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OBITELJSKA SVAĐA PA POŽAR

Strava u Njemačkoj: U kući pronađeno pet mrtvih tijela, među njim dvoje male djece

Five dead in house fire in Radevormwald
Foto: Markus Klümper/DPA/PIXSELL
1/5
13.02.2021.
u 09:24

Pronađena su tijela roditelja i njihovo dvoje djece od 1 i 4 godine, te još jedne starije žene koja je navodno član obitelji, ali nije živjela s njima u istoj kući.

Pet mrtvih tijela među kojima su bila i dva tijela male djece pronađeno je u obiteljskoj kući u njemačkom Radevormwaldu kod Wuppertala.

U kući je prethodno izbio požar, a tijela su pronašli vatrogasci tijekom gašenja, piše Fenix-magazin.

Pronađena su tijela roditelja i njihovo dvoje djece od 1 i 4 godine, te još jedne starije žene koja je navodno član obitelji, ali nije živjela s njima u istoj kući.

Požaru je navodno prethodila obiteljska svađa. Prema glasnogovorniku vatrogasne jedinice, vatrogasci su dobili hitan poziv jučer u 17 sati. Javljeno im je kako je u kući požar. Tijekom gašenja požara vatrogasci su pronašli pet tijela. S mjesta događaja otišli su oko 19.30 sati.

Neobično je i to što su prozorska stakla na kući bila razbijena. Tu informaciju je potvrdio jedan fotograf za Njemačku saveznu agenciju dpa. Fotograf je rekao kako se na kući ne vide snažni tragovi požara.

Ključne riječi

Komentara 6

DV
dvor
10:05 13.02.2021.

u tekstu ima vise riječi "navodno"nego drugih

DU
Deleted user
13:04 13.02.2021.

Kroz beznađe koje je politika prouzrokovala plandemijom, sve je više obiteljskog nasilja. U budućnosti ćemo često čitati ovakve vijesti!

ST
Startrack
13:02 13.02.2021.

Vrlo nelogicna prica.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije